Profil

Odvažni graško

Firuzan Gürbüz

Tolerancija, prijateljstvo, ljubav, iskrenost, odlučnost, poslušnost, dobrota, hrabrost...
2.52 €18.99 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135021

Jezik izvornika: turski

Broj stranica: 24

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Julijana Jurković

Vrsta uveza: meki

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Erdoĝan Oĝultekin

Visina: 20 cm

Širina: 20 cm

Težina: 77 g

Potičemo pozitivno ponašanje i vrijednosti!

Odvažni graško

Graško je oduvijek maštao o tome da napusti svoju mahunu i upozna svijet izvan nje. Kada mu dom postane tijesan zbog novodozrelih zrnaca s kojima baš i nije pronašao zajednički jezik, njegova želja za odlaskom, slobodom i pustolovinama postaje sve veća.

U trenutku kada dozna da je njegova sudbina završiti u konzervi graška, donosi odluku o bijegu i uzima sudbinu u svoje ruke!

Doznajte što ga lijepoga, ali i opasnoga čeka u vanjskome svijetu, a ako nabasate na mahunu s rupicom, znajte da je upravo iz nje zbrisao odvažni Graško!

Firuzan Gürbüz i Erdoĝan Oĝultekin

Firuz & Erdo istanbulski su autorsko-ilustratorski dvojac koji nam donosi seriju slikovnica za najmlađe koje su čitatelji diljem Turske, Brazila, Indonezije, Češke i mnogih drugih zemalja već zavoljeli. Živopisne ilustracije protkane zanimljivim, šaljivim, ali prvenstveno poučnim tekstom oduševit će najmlađe i potaknuti ih na razmišljanje i razgovor o temama i likovima koje će upoznati.
Ove slikovnice nas svojim temama, dijalozima i likovima potiču na promišljanje o prihvaćanju različitosti, dobroti, prijateljstvu, poslušnosti, iskrenosti, upornosti, odlučnosti… Potiču pozitivna ponašanja i vrijednosti. Uživajte čitajući i gledajući ih, a još više uživajte u razgovoru s vašim mališanima.

Moglo bi vas zanimati

×

Odvažni graško

Firuzan Gürbüz

2.52 €18.99 kn
Dodajte u košaricu