-52 %
Profil

Noć kad je Lisac uhvatio Mjesec

Ines Marciuš Kruljac

Vesela, zabavna priča o prijateljstvu, snalažljivosti i zabavi, a sjajne, vesele rime zabavit će djecu i odrasle.
10.49 € 79.04 kn
5.00 € 37.67 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5.00 € (37.67 kn)

Barkod: 9789533137063

Broj stranica: 40

Godina objavljivanja: 2020.

Vrsta uveza: meki

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Jasmina Kosanović

Visina: 20.5 cm

Širina: 29 cm

Težina: 222 g

Zabavan tekst odlično prate vesele ilustracije, jedno i drugo ujednačeno prilagođeno manjoj djeci.

Noć kad je Lisac uhvatio Mjesec

Treba mi neko svjetlo jarko, Treba mi nešto žuto, žarko…Treba mi pomoć, kako ću sad? –… i u to spazi Mjesec mlad. Lisac je noću krenuo u lov, ali zamalo je slomio nogu u mraku pa je namamio Mjesec da mu osvjetljava put. No tu njegovim avanturama nije kraj. Srećom, upoznao je mudru i neustrašivu Sovu koja ga je upozorila na opasnosti i upoznala ga sa svojim društvom koje se sastaje u starome hrastu na kućnom broju 10. Odmah se sprijateljivši, društvo je krenulo u nove avanture.

Ovo je vesela, zabavna priča o prijateljstvu, snalažljivosti i zabavi, a sjajne, vesele rime zabavit će djecu i odrasle. 

Autorica teksta ima golemo pedagoško iskustvo rada s djecom, a ilustratorica je vlasnica slavnog zagrebačkog dućana Jasmina i lutkice.

Ines Marciuš Kruljac i Jasmina Kosanović

Ines Marciuš Kruljac rođena je u Zagrebu 1970. godine. Oduvijek okružena knjigama, glazbalima, bojama, škarama i ljepilom završava Filozofski fakultet – smjer Pedagoške znanosti. Bezbrojne priče i filmovi vode je uvijek u neke nove avanture. Proteklih petnaest godina živi sa suprugom, dvoje djece i opakom mačkom Cici u Zaprešiću. Zadnje dvije godine članica je dramske grupe za odrasle gdje trenutačno otkriva neke svoje nove talente. Radi u Zagrebu. O ilustratorici: Jasmina Kosanović rođena je 1976. godine jednog sunčanog, jesenjeg jutra u Zagrebu, kada su ljudi još išli na poštu telefonirati. Završila je Tekstilno-tehnološki fakultet (smjer odjeće). Kratko se zadržala u haljinama, a onda ih jednog dana sve izrezala i počela raditi lutke. Sada uspješno vodi dućan Jasmina i lutkice u centru grada Zagreba, gdje joj se ponekad pridruži netko od mačje obitelji: Mali Šapo, Ljubica P. ili Tapalo Operni

Moglo bi vas zanimati

×

Noć kad je Lisac uhvatio Mjesec

Ines Marciuš Kruljac

10.49 € 79.04 kn
15.00 € 113.02 kn
Dodajte u košaricu