Profil

Nevjesta obitelji Borgia

Jeanne Kalogridis

Svjetski bestseler.
Strast. Izdaja. Intrige.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533194363

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 382

Godina objavljivanja: 2012.

Prijevod: Irena Škarica

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 516 g

Od seksualne strasti do smrtne opasnosti: dramatična pripovijest zasnovana na povijesnim događajima natjerat će vas da ovu knjigu ne ispuštate iz ruku.
Philippa Gregory

Nevjesta obitelji Borgia

Italija 1492. Na dvoru Borgia ništa nije onakvim kakvim se čini: svaki nepažljivi korak može biti smrtonosan. Uhvaćena u mreži intriga obitelji Borgia, Sancha od Aragona, udana za najmlađeg sina Aleksandra VI. Borgie, morat će skupiti svu svoju hrabrost i lukavstvo da ih pobijedi u igri u kojoj su najvještiji.

Ovaj je roman bogata freska jednog od najuzbudljivijih i najsenzualnijih razdoblja europske povijesti.

 

Jeanne Kalogridis

Jeanne Kalogridis američka je autorica bestselera s povijesnom tematikom. Prije nego što se u potpunosti posvetila pisanju, osam je godina predavala engleski jezik na The American Universityju. Njezina najpoznatija djela (The Borgia Bride, the Devil’s Queen, Scarlet Contessa i druga) temelje se na fascinantnim životopisima poznatih ženskih ličnosti – Sanche od Aragona, Caterine Sforza, Catarine Medici… Jeanne Kalogridis živi i radi u Sjevernoj Karolini.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Nevjesta obitelji Borgia

Jeanne Kalogridis

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu