-25 %
Profil

Naš planet

Matt Whyman

Ova fantastična knjiga slavi čudesan svijet prirode na našem planetu kojemu se svakim danom iznova divimo.
21.10 € 158.98 kn
15.80 € 119.05 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 15.80 € (119.05 kn)

Barkod: 9789533138336

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 90

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Ilustracije: Richard Jones

Visina: 34 cm

Širina: 24 cm

Težina: 980 g

Možemo ispričati najizuzetniju priču od svih – kako su se ljudska bića u dvadeset i prvom stoljeću probudila i počela štititi Zemlju i sve druge divne oblike života s kojima dijelimo planet.

Naš planet

Otkrijte ledene krajolike, guste džungle i beskrajne oceane te naučite sve o tome kako su sva staništa međusobno povezana. Uživajte u njihovoj fascinantnoj ljepoti i nikad ne zaboravite da svatko od nas može pridonijeti njihovu očuvanju.

Izvanredne fotografije iz Netflixove dokumentarne serije i zadivljujuće ilustracije prikazuju kopnene i morske životinje te biljke na jedinstven i zanimljiv način koji će nadahnuti cijelu obitelj.

Predgovor ovoj knjizi napisao je David Attenborough, jedan od najslavnijih i najutjecajnijih svjetskih prirodoslovaca, istaknuvši kako ova knjiga donosi priče o putovanjima, detektivske priče, obiteljske drame i još mnogo toga. Neke od tih priča poznavali smo od početaka ljudske povijesti kada smo živjeli od lova, dok smo druge tek počeli razumijevati. A upravo mi, ako to želimo, možemo ispričati najizuzetniju priču od svih – kako su se ljudska bića u dvadeset i prvom stoljeću probudila i počela štititi Zemlju i sve druge divne oblike života s kojima dijelimo planet.

Matt Whyman

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Naš planet

Matt Whyman

18.45 € 139.01 kn
18.45 € 139.01 kn
Dodajte u košaricu