Profil

Nadmudri knjigu

Caspar Salmon

Urnebesno smiješna slikovnica o brojenju koju će djeca s užitkom nadmudriti.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533138718

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 30

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Tanja Konforta

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Matt Hunt

Visina: 27.7 cm

Širina: 27.7 cm

Težina: 480 g

Duhovita priča koja pruža zabavno iskustvo čitanja naglas.

Prava za prijevod ove slikovnice u rekordnom su roku prodana u više od 13 zemalja svijeta.

Nadmudri knjigu

Znate brojiti, zar ne? Odlično!

U ovoj zanimljivoj i neuobičajenoj slikovnici nalazi se hrpa zabavnih stvari koje treba prebrojiti kao što su kitovi, babuni, duge, piramide… Postoji samo jedno pravilo i ono glasi: uvijek smijete brojiti samo do jedan. Zato uopće ne pomišljajte na veće brojeve. Dogovoreno?

Pripremite se na to da pokušate iskazati svoje umijeće u ovoj novoj zabavnoj knjizi o brojenju. No nije sve onakvo kakvo nam se čini… Je li ova knjiga zaista samo o tome kako brojiti do jedan? Jer toliko je mnogo zabavnih stvari koje možete brojiti. Ali dobro promislite, slušajte i gledajte jer možda postoji način da nadmudrite ovu slikovnicu… i brojite sve do 100.

Od nevjerojatno kreativnog i dosjetljivog autora Caspara Salmona dolazi nam ova poslastica za najmlađe koju je vedro i duhovito ilustrirao talentirani Matt Hunt. Ovo je slikovnica koja se jednostavno mora čitati naglas, stoga vas na to jasno i glasno poziva, štoviše, izaziva vas na komunikaciju i međusobno nadmudrivanje postavljajući samo jedno pravilo i pregršt zamki.

Zajamčeno vam je puno smijeha, razmišljanja, pokušaja i pogrešaka, a onda još i još smijeha. Držite oči i uši otvorenima jer vjerujemo da upravo vi možete nadmudriti ovu knjigu.

Caspar Salmon i Matt Hunt

Caspar Salmon britanski je autor slikovnica koji se hrvatskoj publici predstavlja prvi put svojom najnovijom slikovnicom Nadmudri knjigu. Ova je slikovnica posebna zbog izuzetno razigranog teksta koji čitatelja izaziva na stalnu komunikaciju vrlo duhovitim tonom u kojem djeca neopisivo uživaju.

Matt Hunt ilustrator je koji voli miješati tehnike pa se tako koristi vodenim bojama, tankim flomasterima, voštanim bojicama i digitalnim tehnologijama. Voli stvarati nove i zanimljive likove i pisati pripovijesti o njima. Diplomirao je na Umjetničkoj školi u Birminghamu, a radi za neke od najpoznatijih svjetskih izdavačkih kuća Penguin Random House, Nosy Crow, Bloomsbury, Scholastic, Orchard Books, Boxer Books i Harper Collins.

×

Nadmudri knjigu

Caspar Salmon

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu