Profil

Moraš donijeti šešir

Simon Philip

Pozvani ste na najveću, najdobriju, najšeširastiju zabavu svih vremena!
6.50 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135670

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 32

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Kate Hindley

Visina: 26 cm

Širina: 26 cm

Težina: 200 g

“Najdobrija” zabava svih vremena.

Moraš donijeti šešir

Glavni lik ove urnebesno smiješne slikovnice dobio je pozivnicu za zabavu, ali pod jednim uvjetom – mora donijeti šešir. Najozbiljnije, zabava o tome ovisi! No kad je konačno uspio nabaviti šešir, iako je tehnički još uvijek stajao na majmunu, na ulazu su se pojavila još neka pravila. I čini se da ih ima sve više. Strpljivo ih je uspio svladati, jedno po jedno, zahvaljujući snalažljivosti i vještini, sve dok nije odlučio tome stati na kraj.
No onda se ispostavilo da uopće nije pažljivo pročitao pozivnicu i pogledao gdje točno mora doći. Jer je promašio kućni broj! I kad je konačno stigao na zabavu, zajedno sa svim prijateljima koje je usput pokupio i koji su mu pomogli riješiti sve zadatke, bila je to doista najdobrija zabava svih vremena!

Simon Philip i Kate Hindley

Simon Philip rodio se u Chichesteru u Engleskoj, gdje i danas živi, iako ga ponekad napusti kako bi kupio mlijeko. Diplomirao je povijest i antičku povijest na sveučilištu Exeter i odmah je stečeno znanje iskoristio radeći kao barmen u mjesnom pubu. Ubrzo mu je dosadilo da ga vlasnik zove Andy pa je logično odlučio postati učitelj u osnovnoj školi. Poučavanje je probudilo njegovu ljubav prema dječjoj književnosti, osobito slikovnicama pa se i sam morao okušati u tome. Shvativši da mu pisanje za djecu ide mnogo bolje nego poučavanje, odlučio je živjeti po klišeju o autoru koji preživljava radeći u baru. Nada se kakao će se jednog dana moći odreći pisanja slikovnica i raditi puno radno vrijeme kao konobar. O ilustratorici: Kate Hindley je ilustratorica knjiga za djecu, a živi i radi u Birminghamu u Engleskoj. Nakon završenog školovanja radila je kao grafički dizajner, a od 2011. bavi se isključivo ilustracijama knjiga za djecu.

×

Moraš donijeti šešir

Simon Philip

6.50 €
Dodajte u košaricu