-30 %
Profil

Moj dvojnik - Superzlikovac

David Solomons

Roman preveden na 22 jezika.
Dobitnik nagrade "Waterstones" za dječju književnost.
17.12 €
11.98 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 11.98 €

Barkod: 9789533139289

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 296

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 330 g

Supermoćno pripovijedanje!
The Beano

Neopisivo zabavno štivo!
The Bookseller

Toliko sam se zakvačio da mi je mama morala zaprijetiti da prestanem čitati.
Jedanaestogodišnji Calum

Moj dvojnik – Superzlikovac

U trećem nastavku odlične humoristične serije romana za djecu koja vrvi superjunacima pojavljuje se Lukeov dvojnik iz paralelne dimenzije: Stellar. Lukeu je to supersumnjivo. Nitko ne putuje kroz vrijeme i prostor bez plana i zlih namjera! Što, dakle, želi taj Stellar? I zašto je tako užasno iritantan? Zašto se ulizuje njegovu bratu – Star Ladu i zašto mu on vjeruje? Usprkos kul izgledu superjunaka i tim cipelama na mlazni pogon, očito je da nešto opako smjera, a Luke ga po svaku cijenu u tome mora zaustaviti!

Ova duhovita serija o supermoćima i običnim junacima koji postaju heroji jer su uporni, dosjetljivi, lukavi i znaju se prilagoditi situaciji, izuzetno je zabavna malim čitateljima i vrlo poučna na nenametljiv način.

„Ako umirete od smijeha već na samom početku, znate da niste fulali… Idealan za fanove stripa i poznavatelje svijeta superjunaka!“
Nicola Lee, The Independent

David Solomons

David Solomons odrastao je u predgrađu Glasgowa gdje se većinu vremena igrao figuricama iz filmova Star Warsi pokušavajući snagom Sile natjerati svoju igračku svjetlosni mač da mu doleti u ruku. Piše scenarije, među ostalim za poznate filmove Five children and It i Not another happy ending. Moj brat – superheroj prva mu je dječja knjiga. Trenutno živi u Dorsetu sa svojom obitelji. Za svoju seriju dobio je više nagrada.

Moglo bi vas zanimati

×

Moj dvojnik - Superzlikovac

David Solomons

17.12 €
11.98 €
Dodajte u košaricu