Profil

Mišini novi prijatelji

Tom Percival

Jedan od naslova u svjetski poznatoj seriji problemskih slikovnica za djecu "Veliki važni osjećaji" iznimnog autora.
9.16 €69.02 kn

Barkod: 9789533137940

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 36

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Ilustracije: Tom Percival

Visina: 30.7 cm

Širina: 24.5 cm

Težina: 452 g

Bez etiketa ili kategorija, ova priča ilustracijama i tekstom stavlja naglasak na osjećaje i osobine koje je teško artikulirati i objasniti, čineći ovu slikovnicu izuzetno korisnom i za djecu koja se mogu povezati s Mišinim iskustvom i za sve one koji ne razumiju takve osjećaje.
Kirkus Reviews

Mišini novi prijatelji

Miša je sjajna i kreativna djevojčica koja obožava izrađivati stvari, ali postoji nešto što je za nju jako teško, a to je sklapati prijateljstva. Miša ne zna točno što bi trebala učiniti, što reći ni u kojem trenutku. Uz to ona ima poteškoća prepoznati i odgovoriti na reakcije druge djece tijekom druženja. No jednoga dana Miša otkrije da posjeduje poseban talent koji će joj pomoći da se snađe u izazovnim društvenim situacijama i stekne prijatelje.

Serija donosi jedan novi, svjež i nježan pristup problemima s kojima se najmlađi susreću, a o kojima će puno se puno lakše otvoriti i razgovarati s roditeljima, odgajateljima, učiteljima, psiholozima… Stoga ni ne čudi da su i prethodni naslovi iz ove serije Gitina Briga i Posve Norman u kratkom roku stekli brojne poklonike diljem svijeta.

Ove slikovnice izvrsna su odskočna daska za razgovore o mentalnom i emocionalnom zdravlju, pozitivnoj predodžbi o sebi, izgradnji samopouzdanja i razumijevanju osjećaja.

 

Tom Percival

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Mišini novi prijatelji

Tom Percival

9.16 €69.02 kn
Dodajte u košaricu