-20 %
Profil

Loši momci 1

Aaron Blabey

Ova urnebesna serija romana prodana je u svijetu u 10 milijuna primjeraka, objavljena u 41 zemlji svijeta, a Dreamworks je prema ovim romanima snimio animirani film.
9.16 €
7.33 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7.33 €

Barkod: 9789533138428

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 140

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 19 cm

Širina: 15 cm

Težina: 266 g

Izazov: zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.
Kirkus Review

Volio bih da sam ovu knjigu imao kao dijete. Urnebesno!
Dav Pilkey, autor romana Čovpas

Loši momci 1

Gospodin Vuk, Pirana, Zmija i Morski Pas, četiri lika zloglasne reputacije kojih se uvijek svi boje i smatraju ih oličenjem zla, odlučili su udružiti se i činiti dobra djela. Za početak, odreći će se proždiranja svih koji ih naljute ili im se ne sviđaju i umjesto toga – jest će kolačiće. Zatim kreću u traženje nevolja: prva postaja – spašavanje mice mace sa stabla. Jedini je problem što ih mačka ne doživljava kao spasitelje kad vidi njihove strašne zube dok oni misle kako joj se poticajno smiješe. No, macica je uspjela sići sa stabla zahvaljujući njihovoj intervenciji pa je originalna četvorka krenula u spašavanje 200 pasa iz šinteraja.

Kako je to prošlo, pročitajte u ovoj nevjerojatno smiješnoj pustolovini.

Ovaj se roman izvanredno poigrava s predrasudama koje imamo o drugima, o onima koji čudno izgledaju, koji se ponašaju drugačije od nas, ali isto se tako smije onome kako mi vidimo sebe. Nevjerojatno smiješan, ovaj roman s vrlo malo teksta i odličnim dijalozima te stripovskim i karikaturalnim ilustracijama zabavlja male čitatelje originalnom pričom i sjajno ispričanom poukom.

Namijenjen djeci koja ne vole čitati, zbog kratkog i duhovitog teksta imat će osjećaj da brzo napreduju i time ih zainteresirati na daljnje čitanje.

 

Aaron Blabey

Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je kao glumac, dizajner, prodavač u dućanu TV i videoopreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju “Loši momci” 2016. godine dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

Moglo bi vas zanimati

×

Loši momci 1

Aaron Blabey

9.16 €
7.33 €
Dodajte u košaricu