Profil

Loši momci 7

Aaron Blabey

7. epizoda - MILSIŠ-LI-DA-SAUR?

Urnebesna serija romana prodana je u 10 milijuna primjeraka i objavljena u 44 zemlje svijeta. Na listi bestselera New York Timesa nalazi se više od 100 tjedana, a prema seriji je snimljen i animirani film u produkciji Dreamworksa.
9.16 €

Barkod: 9789533139784

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 160

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 19 cm

Širina: 15 cm

Težina: 295 g

Izazivamo vas da zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.
Kirkus Review

Volio bih da sam ovu knjigu imao dok sam bio dijete. Urnebesno!
Dav Pilkey, autor romana Čovpas

Loši momci 7

Loši su momci na Mjesecu ukrali izvanzemaljcima letjelicu i sletjeli su na Zemlju na mjesto na kojem su se dogovorili s agenticom Lijom. No tamo, čudno, nema nikoga. Sve dok se ne pojave dinosauri! Ništa na svijetu ne može se mjeriti sa zastrašujućom snagom dinosaura. Osim možda onog tamo Vuka… da, onog koji stoji kraj Zmije, Morskog Psa i onoga nečega što izgleda poput sardine.

HA?! Sve je ovo KRIVO. Sve je ovo LOŠE. Sve je ovo GROZNO.

Kako će se Loši momci ovaj put izvući?

Aaron Blabey

Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je kao glumac, dizajner, prodavač u dućanu TV i videoopreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju “Loši momci” 2016. godine dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

×

Loši momci 7

Aaron Blabey

9.16 €
Dodajte u košaricu