Profil

Loši momci 6

Aaron Blabey

6. epizoda - IZVANZEMALJAC PROTIV LOŠIH MOMAKA

Jedan po jedan, Loši momci nestaju. Otima ih stvor s puno previše zuba… i daleko previše guza. Je li to kraj? Možda. No hoće li biti zabavan?
9.16 €69.02 kn

Barkod: 9789533139593

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 144

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 19 cm

Širina: 15 cm

Težina: 270 g

Izazivamo vas da zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.
Kirkus Review

Volio bih da sam ovu knjigu imao dok sam bio dijete. Urnebesno!
Dav Pilkey, autor romana Čovpas

Loši momci 6

Nakon što su spasili Zemlju, Dobri su momci još uvijek na Mjesecu. Morrat će se suočiti s izvanzemaljcem koji se skrivao iza lika dr. Marmelade, likom čiji bezbrojni krakovi završavaju oštrim zubima i nečim što nalikuje na guze. I dok oni nestaju, Zmija je odlučio biti sebičan shvativši da nije hrabar junak. Ostavlja ih na milost i nemilost izvanzemaljcu i odlučuje vratiti se kući. Hoće li se naš tim neobičnih junaka ipak raspasti? Ali u trenutku kad čak i uvijek optimističnog Vuka napušta nada… ma, morate to pročitati.

Urnebesno duhovita serija romana na zabavan način ocrtava razne ljudske osobine i odnose. Stripovske i jednostavne ilustracije uz malo teksta nasmijat će djecu, a avanture koje doživljavaju glavni likovi u svakom su nastavku sve opasnije. Zanimljivo je i poučno promatrati kako karizmatični Vuk uspijeva nagovoriti prijatelje na svoju misiju u koju oni baš i ne vjeruju, ali su ga spremni slijediti.

Aaron Blabey

Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je kao glumac, dizajner, prodavač u dućanu TV i videoopreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju “Loši momci” 2016. godine dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

Moglo bi vas zanimati

×

Loši momci 6

Aaron Blabey

9.16 €69.02 kn
Dodajte u košaricu