Profil

Loši momci 5

Aaron Blabey

5. epizoda - MEĐUGALAKTIČKI PLIN

Urnebesna serija romana prodana je u 10 milijuna primjeraka i objavljena u 41 zemlji svijeta. Na listi bestselera New York Timesa nalazi se više od 100 tjedana, a prema seriji je snimljen i animirani film u produkciji Dreamworksa.
9.16 €

Barkod: 9789533139586

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 144

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 19 cm

Širina: 15 cm

Težina: 270 g

Izazivamo vas da zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.
Kirkus Review

Volio bih da sam ovu knjigu imao dok sam bio dijete. Urnebesno!
Dav Pilkey, autor romana Čovpas

Loši momci 5

Vijesti su loše?
Svijetu se bliži kraj.
Ima li dobrih vijesti?
LOŠI MOMCI vraćaju se spasiti ga!

Dobro, možda će morati „posuditi“ raketu… I možda će u jednom svemirskom odijelu biti nešto gadno I moooožda je g. Pirana pojeo previše burrita s grahom… Ali, ozbiljno, koliko to loše može biti? Koliko loše?! Superloše.

Ovo je mali korak za Momke-tipa-Međunarodne-lige-dobrih-momaka, ali GOLEMI skok za LOŠE MOMKE.

U petom nastavku serije Vuk, Morski Pas, Zmija, Tarantula i Pirana moraju otići na Mjesec kako bi spasili Zemlju. Ondje je zli dr. Marmelada postavio svoju slatkozillu, zraku kojom sve životinje pretvara u zombije. Ali i ovoga puta ekipa Dobrih momaka (u redu, ime im baš i nije originalno), nakon nevjerojatnih zavrzlama i neočekivanih obrata uspjet će svladati dr. Marmeladu i spasiti Zemlju. I dok se na Zemlji slavi i veličaju naši junaci, oni otkrivaju da Marmelada nije onaj kojim su ga smatrali. O, ne!

Urnebesno duhovita serija romana na zabavan način ocrtava razne ljudske osobine i odnose. Stripovske i jednostavne ilustracije uz malo teksta nasmijat će djecu, a avanture koje doživljavaju glavni likovi u svakom su nastavku sve opasnije. Zanimljivo je i poučno promatrati kako karizmatični Vuk uspijeva nagovoriti prijatelje na svoju misiju u koju oni baš i ne vjeruju, ali su ga spremni slijediti.

Aaron Blabey

Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je kao glumac, dizajner, prodavač u dućanu TV i videoopreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju “Loši momci” 2016. godine dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

×

Loši momci 5

Aaron Blabey

9.16 €
Dodajte u košaricu