Profil

Loši momci 4

Aaron Blabey

Urnebesna serija romana prodana je u 14 milijuna primjeraka i objavljena u 41 zemlji svijeta.
Na listi bestselera New York Timesa ova se serija nalazi duže od dvije godine, a prema prvom je nastavku snimljen i film u produkciji Dreamworksa.
9.16 €69.02 kn

Barkod: 9789533139432

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 140

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 19 cm

Širina: 15 cm

Težina: 270 g

Izazivamo vas da zadržite ozbiljno lice dok čitate ovu knjigu.
Kirkus Review

Volio bih da sam ovu knjigu imao dok sam bio dijete. Urnebesno!
Dav Pilkey, autor romana Čovpas

Loši momci 4

Započela je apokalipsa zombi-mačića! Nalaze se posvuda i čini se da ih nitko ne može zaustaviti. Trebate li paničariti? Trebate li se rasplakati? Trebate li se pokakati u gaće? NE!

Samo se opustite i gledajte kako će Dobri momci (ili Međunarodna liga junaka – kako bi se neki od njih radije nazivali) uz pomoć agentice Lije i neobične bake Gumbo suprotstaviti najezdi mijačućih čudovišta, takozvanih začića. Bit će im potrebna dosjetljivost, spretnost i hrabrost te snaga volje da se međusobno ne pojedu, a neki će se opet morati prerušiti kako bi zaustavili ludog dr. Marmeladu. Hoće li uspjeti? Pročitajte u četvrtom nastavku ove hit-serije.

Urnebesno duhovita i izuzetno uspješna serija grafičkih romana za čitaače početnike na zabavan način prikazuje životinjske likove s ljudskim osobinama. Jednostavne, stripovske ilustracije naglašavaju ono važno, a kratki dijalozi do suza nasmijavaju čitatelje. Serija je to koja se dugo pamti.

Aaron Blabey

Aaron Blabey živi u Australiji. Radio je kao glumac, dizajner, prodavač u dućanu TV i videoopreme, brao je grejp, radio u marketinškoj agenciji, crtao stripove, predavao na koledžu, pisao scenarije za filmove te pisao i ilustrirao slikovnice i romane za djecu. Kaže kako nije u svim tim poslovima jednako uživao, ali da ne žali što je sve to radio. Za svoje je knjige dobio mnogo nagrada, a za seriju “Loši momci” 2016. godine dobio je nagradu INDIE za najbolji dječji roman. Dosad je objavio 35 dječjih knjiga.

Moglo bi vas zanimati

×

Loši momci 4

Aaron Blabey

9.16 €69.02 kn
Dodajte u košaricu