-20 %
Profil

Ljubav

Christopher Franceschelli

Slikovnica koja slavi ljubav diljem svijeta.

U ovoj dirljivoj slikovnici ljubav nam progovara u čarobnom životinjskom svijetu obiteljskih i partnerskih odnosa.
17.50 € 131.85 kn
14.00 € 105.48 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 14.00 € (105.48 kn)

Barkod: 9789533139715

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 68

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Peski studio

Visina: 16.7 cm

Širina: 14 cm

Težina: 560 g

Idealan dar za sve buduće roditelje, parove, prijatelje, članove obitelji… sve kojima želite izraziti i pokazati ljubav u svim njezinim oblicima i veličinama.

Ljubav

Uz slonove, morske vidre, labudove, žirafe, ljenjivce, pingvine, klokane, pande, nilske konje, lisice i još mnoga bića, Ljubav prikazuje brojne načine na koje se taj osjećaj može iskazati.

Gledajte pande kako se s ljubavlju naslanjaju jedan na drugog dok čitate: „Ljubav je čvrsta. Na mene se možeš osloniti.” Zaronite s nilskim konjima dok okrećete stranicu kako biste otkrili što znači izraz „ljubav je duboka“.

U ovoj dirljivoj slikovnici ljubav nam progovara u čarobnom životinjskom svijetu obiteljskih i partnerskih odnosa, uz nježne, retroilustracije koje pojačavaju emocije u stihovima. Ovo je savršena knjiga za sve koji žele širiti ljubav – „jer gdje ima ljubavi, ima i života, a gdje ima života, ima i ljubavi.“

Kartonske stranice ove slikovnice izuzetno su izdržljive, posebno dizajnirane i rezane pa ti oblici dodatno upotpunjuju priču, a tu su i stranice koje se dodatno rasklapaju i tako postaju savršene za male, znatiželjne ruke najmlađih čitatelja.

 

 

Christopher Franceschelli i Peski Studio

Christopher Franceschelli izdavač je, urednik i autor dječjih knjiga i slikovnica s dugogodišnjim iskustvom. Vodi Chronicle’s Handprint imprint i tvrtku SmartInk. Hrvatskoj publici predstavlja se posebnom darovnom slikovnicom Ljubav koja donosi bezvremenske stihove o tom osjećaju u svim oblicima i veličinama, prenesenu u fascinantni životinjski svijet i namijenjenu čitateljima svih godina… od beba pa do najstarije dobi, za sve koje volimo.

Rođen i odrastao u New Yorku, Franceschelli sa svojom obitelji živi u Brooklynu.

Iza naziva Peski Studio krije se kreativni duo britanskih umjetnika: Jodie i David Partington. Zajedno osmišljavaju, dizajniraju i ilustriraju vođeni ciljem stvaranja nježnih, lijepih, posebnih darova, umjetničkih projekata, proizvoda za kućanstvo, velikih podnih slagalica, knjiga i slikovnica… Inspiraciju pronalaze u crtićima, vintage grafičkom dizajnu i promatrajući ljude oko sebe. Hrvatskoj publici predstavljanju se izuzetno nježnom i nadahnjujućom slikovnicom Ljubav.

Ovaj zanimljivi umjetnički dvojac živi i radi u Bristolu.

Moglo bi vas zanimati

×

Ljubav

Christopher Franceschelli

17.50 € 131.85 kn
14.00 € 105.48 kn
Dodajte u košaricu