-20 %
Profil

Laku noć, gorilo

Peggy Rathmann

Svjetski bestseler koji već 25 godina uspavljuje najmlađe.
Ovo je jedna od onih slikovnica koje ćete čitati i gledati iznova i iznova, i svaki put otkrivati neke nove detalje u ovoj naizgled jednostavnoj priči.
6.50 €
5.20 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5.20 €

Barkod: 9789533137254

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 40

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: meki

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Peggy Rathmann

Visina: 19 cm

Širina: 23 cm

Težina: 180 g

Mnoštvo zabavnih i sitnih detalja… kao i spokojna atmosfera priče, čine ovu slikovnicu izvanrednom.
Horn Book

Pametna i utješna priča za laku noć.
School Library Journal

Laku noć, gorilo

Laku noć, gorilo… Laku noć, slone… Laku noć, žirafo… Laku noć, hijeno… U zoološkome vrtu vrijeme je za počinak i sve životinje spremaju na spavanje. Ili možda ne? Jedan niski, dlakavi lik s ključevima u ruci i vragolastim osmijehom na licu ima neke druge planove. Prišuljajte se iza leđa čuvara zoološkog vrta i saznajte tko se zadnji smije u ovoj nestašnoj igri prije spavanja.

Dugogodišnji svjetski bestseler koji je opčinio mališane i njihove roditelje diljem svijeta. Simpatični nestašni likovi, umirujuća atmosfera, nježne ilustracije koje pričaju priču, neočekivani i humorističan obrat više su nego dovoljan razlog da ovu slikovnicu uvrstite u rituale prije počinka vaših mališana.

“Simpatični crtani likovi, živopisna paleta i nježna atmosfera autoričine umjetnosti podsjećaju na vesele ilustracije Thatchera Hurda. Divno.”
Kirkus Reviews

Peggy Rathmann

Peggy Rathmann, dobitnica Medalje Caldecott i brojnih drugih prestižnih priznanja, odrasla je u predgrađu grada St. Paul u Minnesoti s dva brata i dvije sestre. Na fakultetu je željela podučavati gorile znakovnom jeziku, no nakon učenja znakovnog jezika, shvatila je da bi radije crtala gorile. Studirala je umjetnost na Američkoj akademiji umjetnosti u Chicagu, likovnu umjetnost na akademiji Atelje Lack u Minneapolisu, te pisanje i ilustriranje dječjih knjiga na Umjetničkom institutu Otis-Parsons u Los Angelesu. Živi sa suprugom Johnom u gradu Palo Alto u Kaliforniji. Sjećanje iz djetinjstva poslužilo joj je kao nadahnuće za stvaranje slikovnice Laku noć, gorilo

×

Laku noć, gorilo

Peggy Rathmann

6.50 €
5.20 €
Dodajte u košaricu