Profil

Labirint 3: Lijek smrti

James Dashner

Treći dio distopijskog hit-serijala za mlade.
Hoće li itko preživjeti lijek smrti?
13.14 €

Barkod: 9789533135526

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 296

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 383 g

Distopija zbog koje će vam srce brže kucati sve do zadnje stranice.
Kirkus Reviews

Labirint 3: Lijek smrti

Thomas je savršeno siguran da se ZLOPAK-u ne smije vjerovati. Ukrali su mu sjećanje, provodili na njemu i njegovim prijateljima eksperimente i onda hladnokrvno provjeravali što će se dogoditi, zatvorili ga u Labirint, prisilili ga da se bori za vlastiti život trčeći preko Zgarišta i na kraju mu oteli jedine prijatelje – Poljanaše.
Ljudi iz ZLOPAK-a kažu da je sad došlo vrijeme da kažu istinu: skupili su sve podatke koje su trebali i vratit će sjećanje Poljanašima, ali da bi napravili pouzdan lijek protiv Baklje, trebaju njihovu pomoć u posljednjem pothvatu koji je ujedno i njihov posljednji test. Međutim, ZLOPAK ne zna da se Thomas sjeća mnogo više nego što oni naslućuju, a to je sasvim dovoljno da im ne vjeruje nijednu sitnicu.

Serija Labirint prodana je u milijunima primjeraka širom svijeta, prevedena je u 40-tak zemalja svijeta, godinama je bila na vrhovima ljestvica prodavanosti, a prema prva tri nastavka snimljeni su i popularni filmovi.

„Roman koji morate pročitati i zbog kojeg ćete gristi nokte.“
Seventeen

James Dashner

James Dashner rodio se u SAD-u, u saveznoj državi Georgiji, a sada živi u Stjenjaku. Studirao je na sveučilištu Brigham Young za računovođu, ali je odlučio baviti se pisanjem. Njegova serija Labirint nevjerojatnu popularnost stekla je izvanrednom nepredvidljivošću – taman kad pomislite da ste na tragu, da je priča krenula u jednom smjeru, dogodi se dobro promišljeni obrat. Osim toga, glavni su likovi snažne osobnosti koje ne gube glavu, odlučnost i svoj cilj ni u najtežim situacijama. Svijet kojeg je James Dashner opisao okrutan je i nasilan, ali glavni likovi razlikuju dobro od zla i ponašaju se u skladu s tim. Prema ovom serijalu snimljena su i blockbuster filmovi.

Moglo bi vas zanimati

×

Labirint 3: Lijek smrti

James Dashner

13.14 €
Dodajte u košaricu