Profil

Krokodil na plaži

Gordana Lukačić

Što se dogodi kad na plažu povedete krokodila?
2.64 €19.89 kn

Barkod: 9789533134277

Broj stranica: 24

Godina objavljivanja: 2015.

Vrsta uveza: meki

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Branka Nikolić Hollingsworth

Visina: 20 cm

Širina: 20 cm

Težina: 78 g

Kako krokodil može biti bezazlen?

Krokodil na plaži

Mali je Martin jutros rano ustao i veselo krenuo na plažu sa svojim krokodilom Šljunkom. Ubrzo se zaigrao s prijateljima i zaboravio na Šljunka, koji je osamljen razmišljao kako bi i on volio slagati kule u pijesku i igrati picigin. A onda se počeo zabavljati u plićaku i igrajući se s valovima otplutao u druge uvale. Želio se igrati s djecom, ali ona su bježala od njega, roditelji su panično dozivali djecu i nastala je velika strka i galama. Martin je u nekom trenutku otkrio da Šljunka nema i jako se rastužio. Pošao ga je tražiti zapitkujući prolaznike jesu li vidjeli njegovog simpatičnog i bezazlenog krokodila. Ali nitko mu nije vjerovao. Kako krokodil može biti bezazlen? I uostalom, kakav je to kućni ljubimac?

Gordana Lukačić

Gordana Lukačić profesorica je talijanskog i francuskog jezika i književnosti. Piše za djecu i odrasle te prevodi. Objavljeno joj je mnoštvo priča u dječjim časopisima, neke su joj priče dramatizirane na radiju, a objavila je slikovnicu Čajana na mjesecu. Objavila je i više kratkih priča za odrasle.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Krokodil na plaži

Gordana Lukačić

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu