Profil

Kakakralj

Srđan Dragojević

Urnebesan nastavak hit-slikovnice "Kakagrad"!
9.16 €69.02 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135922

Broj stranica: 64

Godina objavljivanja: 2017.

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Nemanja Ristić

Visina: 25 cm

Širina: 25 cm

Težina: 375 g

Ova nesvakidašnja slikovnica pružit će pravu podršku djetetu na putu k osamostaljivanju, ali i zabaviti cijelu obitelj.

Kakakralj

Malenoj Tini obećana je priča o Kakaprincezi i ona je strpljivo čeka… Mama preuzima stvar u svoje ruke i otvara kupusavu bilježnicu u kojoj na prvoj stranici piše: Ole Spavajko i njegovi prijatelji. Čarobna je to priča koju su Mama i Tata smislili za svoju stariju kćer Emu kada je bila malena i kada po cijele noći nije mogla usnuti, a sada je vrijeme za novu bilježnicu i novu priču. Mama ispisuje naslov Kakakralj i kreativna obitelj ponovo je u akciji!

U nastavku priče započete u Kakagradu djevojčica Tina saznat će kako su naši junaci Kakani, Govnica, Tvrdokak i ostali članovi kakastične družbe došli Kakakralju na rođendan i kako je Kakica postala nešto najljepše na svijetu!

Uz predivnu priču Srđana Dragojevića – provjerenu na vlastitim mališanima – i uz izuzetne ilustracije Nemanje Ristića, ova nesvakidašnja slikovnica pružit će pravu podršku djetetu na putu k osamostaljivanju, ali i zabaviti cijelu obitelj.

Srđan Dragojević i Nemanja Ristić

Srđan Dragojević pisanjem se bavi od svoje šesnaeste godine, a izvanredne uspjehe postiže kao filmski redatelj i scenarist mnogobrojnih, sada već svima znanih, višestruko nagrađivanih i kultnih filmova Parada, Rane, Lepa sela lepo gore, Mi nismo anđeli…
U Hrvatskoj su objavljene dvije slikovnice tandema Dragojević-Ristić: Kakagrad i Kakakralj, a obje su oduševila i nasmijala kako male, tako i velike čitatelje.

Moglo bi vas zanimati

×

Kakakralj

Srđan Dragojević

9.16 €69.02 kn
Dodajte u košaricu