Profil

Ispeci pa mi reci

Milan Bataveljić

Učenje matematike kroz igru uz ilustrirane pitalice, smicalice i logičke zadatke.
5.18 €39.03 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533193144

Broj stranica: 56

Godina objavljivanja: 2011.

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Nino Maljević

Visina: 20 cm

Širina: 20 cm

Težina: 154 g

Donosimo vam prve korake u matematici, na jedan novi i zanimljiv način!

Ispeci pa mi reci

Koliko god vam se činilo nevjerojatnim – prvi ozbiljni koraci u matematici mogu se ostvariti na zabavan i igrolik način.

Raznovrsne pitalice, smicalice i logički zadaci vašega će mališana, a katkad i vas, natjerati da istražuje svijet, uočava, uspoređuje, zaključuje tražeći rješenje i dobro promućka glavicom.

Dopustite djetetu da bude radoznalo i mudro te vam hrabro i ponosno ponudi svoje rješenje.

Dodatan će poticaj vašem djetetu za rješavanje zadataka biti i naljepnice koje se nalaze na kraju knjige. Zalijepite ih nakon svakog riješenog zadatka u za to predviđen prostor ili gdje god poželite. 

Milan Bataveljić i Nino Maljević

Milan Bataveljić (1941) godinama je radio kao nastavnik matematike u osnovnoj školi u šumadijskom selu Mrčajevci. Osim knjige Ispeci, pa mi reci, napisao je još dvije zbirke logičkih zadataka za djecu, Imam ideju! i Riješi, pa se smiješi!. Sve ove knjige rezultat su autorovog dugogodišnjeg iskustva u radu sa djecom. Sada je u penziji i aktivno radi na novom naslovu.
Nino Maljević (1979) je poznati ilustrator za djecu iz Beograda. Nakon završetka fakulteta primjenjenih umjetnosti u Beogradu, otišao je u Italiju studirati animaciju na Scuola Internazionale di Comics. Ilustrirao je mnogobrojne knjige za djecu, časopise, stripove, maskote, a okušao se u izradi animiranog filma. Surađivao je s Oxford University Press, Macmillan, Brand Mama, Grey Budapest, Unibrand 360.

×

Ispeci pa mi reci

Milan Bataveljić

5.18 €39.03 kn
Dodajte u košaricu