Profil

Igraonica kocaka lego

Daniel Lipkowitz

Savršena inspiracija za slaganje novih modela i korištenje svih kocaka.
19.78 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533132938

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 200

Godina objavljivanja: 2014.

Prijevod: Ivana Brozić

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Visina: 27.5 cm

Širina: 23.5 cm

Težina: 998 g

Te najpoznatije igračke kocke na svijetu potiču kreativnost, kombinatoriku i maštu te inspiriraju na stvaranje likova, krajolika, predmeta i novih, nepoznatih svjetova.

Igraonica kocaka lego

Nakon izuzetne uspješnice “Ideje za slaganje kocaka LEGO” dolazi nam nova fantastična knjiga s više od 500 novih ideja, savjeta i prijedloga za slaganje.

Ova će vas knjiga inspirarati na slaganje novih modela, predmeta, bića i građevina, otkriti vam kako slagati s malim brojem kocaka, pokazati vam kako neke zanimljive kocke možete upotrijebiti na različite načine, poučiti vas kako brzo složiti određene modele te vas potaknuti da se s prijateljima nadmećete u slaganju.

Sve ideje i modele u ovoj knjizi osmislili su veliki zaljubljenici u kocke LEGO, pravi profesionalni slagači koji će vam otkriti i neke savjete i nepoznate tehnike slaganja.

Kocke LEGO djeca obožavaju, a i odrasli se s njima rado igraju. 

Daniel Lipkowitz

Daniel Lipkowitz piše knjige o kockama LEGO u Master Builder Academyju te u časopisu kluba LEGO. Također stvara likove i priču za nove teme te piše i scenarije za animirane filmove i videa LEGO.

×

Igraonica kocaka lego

Daniel Lipkowitz

19.78 €
Dodajte u košaricu