-40 %
Profil

Glumica njegova života

Rosie Kugli

Što se krije iza ubojstva cijenjenog filmskog redatelja?
Urbani ljubić autorice romana „Tajna prijateljice noći“.
13.14 €
7.88 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 7.88 €

Barkod: 9789533135403

Broj stranica: 320

Godina objavljivanja: 2016.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 352 g

Hoće li čudnovati obrati sudbine ipak dovesti do kopernikanskog obrata?

Glumica njegova života

Ubojstvo cijenjenog filmskog režisera Fabijana Detonija izaziva sablazan u filmskim i umjetničkim krugovima, tim više što je glavna osumnjičena njegova supruga, slavna glumica Adela Detoni koja je priznala ubojstvo. Adela i njezina sestra Irma nikad nisu bile osobito bliske, pogotovo nakon što je Fabijan oženio Adelu, iako je Irma u srednjoškolskim danima bila ludo zaljubljena u njega. Sestre godinama nisu razgovarale.
No ipak, tragedija koja se dogodila povezat će ih na čudne načine. Adela zna da za nju više nema nade, ta suočena je s optužbom za ubojstvo, priznala je i… polagano se miri sa sudbinom. Ali Adela Detoni ne spada u zatvor.
Ne, među zidove natopljene užasom, jer ugušit će je ta mračna atmosfera, ta rupa koja je tamnija od najcrnijeg mraka. To zna i njen odvjetnik, njena posljednja slamka spasa. No kako i kojim se pravnim sredstvima boriti kada je suočena sa tako ozbiljnom optužbom i kad joj prijeti dugogodišnja zatvorska kazna? 

Rosie Kugli

Rosie Kugli, nagrađivana je autorica koja s podjednakim uspjehom piše za djecu i za odrasle. Postala je prepoznatljiva po svojim urbanim ljubićima u kojima strastveno i zorno opisuje ljudske vrline i mane, vodeći svoje junake kroz životne nedaće do prave ljubavi. U dinamičnim i uvjerljivim dijalozima upoznaje čitatelje sa živopisnim likovima s kojima se lako identificira, a kao pravnica, često u sudskim dosjeima traži okosnicu svojih romana. Ljubav, erotika, strast, osveta – sve su to osjećaji koji se u romanima Rosie Kugli izmjenjuju u brzom tempu, omogućujući čitatelju da s lakoćom prati priču koja ostaje neizvjesna sve do kraja. Važan adut njezinih romana su i poznati zagrebački urbani prostori, ulice i trgovi te autentičan rječnik. U izdanju Profila objavljeni su njezini romani Tajna prijateljice noći i Glumica njegova života.

Moglo bi vas zanimati

×

Glumica njegova života

Rosie Kugli

13.14 €
7.88 €
Dodajte u košaricu