Profil

Glumica njegova života

Rosie Kugli

Što se krije iza ubojstva cijenjenog filmskog redatelja?
Urbani ljubić autorice romana „Tajna prijateljice noći“.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533135403

Broj stranica: 320

Godina objavljivanja: 2016.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 352 g

Hoće li čudnovati obrati sudbine ipak dovesti do kopernikanskog obrata?

Glumica njegova života

Ubojstvo cijenjenog filmskog režisera Fabijana Detonija izaziva sablazan u filmskim i umjetničkim krugovima, tim više što je glavna osumnjičena njegova supruga, slavna glumica Adela Detoni koja je priznala ubojstvo. Adela i njezina sestra Irma nikad nisu bile osobito bliske, pogotovo nakon što je Fabijan oženio Adelu, iako je Irma u srednjoškolskim danima bila ludo zaljubljena u njega. Sestre godinama nisu razgovarale.
No ipak, tragedija koja se dogodila povezat će ih na čudne načine. Adela zna da za nju više nema nade, ta suočena je s optužbom za ubojstvo, priznala je i… polagano se miri sa sudbinom. Ali Adela Detoni ne spada u zatvor.
Ne, među zidove natopljene užasom, jer ugušit će je ta mračna atmosfera, ta rupa koja je tamnija od najcrnijeg mraka. To zna i njen odvjetnik, njena posljednja slamka spasa. No kako i kojim se pravnim sredstvima boriti kada je suočena sa tako ozbiljnom optužbom i kad joj prijeti dugogodišnja zatvorska kazna? 

Rosie Kugli

Rosie Kugli, nagrađivana je autorica koja s podjednakim uspjehom piše za djecu i za odrasle. Postala je prepoznatljiva po svojim urbanim ljubićima u kojima strastveno i zorno opisuje ljudske vrline i mane, vodeći svoje junake kroz životne nedaće do prave ljubavi. U dinamičnim i uvjerljivim dijalozima upoznaje čitatelje sa živopisnim likovima s kojima se lako identificira, a kao pravnica, često u sudskim dosjeima traži okosnicu svojih romana. Ljubav, erotika, strast, osveta – sve su to osjećaji koji se u romanima Rosie Kugli izmjenjuju u brzom tempu, omogućujući čitatelju da s lakoćom prati priču koja ostaje neizvjesna sve do kraja. Važan adut njezinih romana su i poznati zagrebački urbani prostori, ulice i trgovi te autentičan rječnik. U izdanju Profila objavljeni su njezini romani Tajna prijateljice noći i Glumica njegova života.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Glumica njegova života

Rosie Kugli

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu