-24 %
Profil

Frane i Brane

Chris Naylor-Ballesteros

Sjajna priča o prijateljstvu koja će nasmijati djecu i roditelje.
13.14 € 99.00 kn
10.00 € 75.35 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10.00 € (75.35 kn)

Barkod: 9789533139012

Broj stranica: 36

Godina objavljivanja: 2022.

Naslov izvornika: Engleski

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Chris Naylor-Ballesteros

Visina: 27.5 cm

Širina: 27.5 cm

Težina: 510 g

Frane, lisac zlatnog srca, otkrit će nam da prijateljstvo na kraju uvijek pobjeđuje i da je najvažnije biti dobar prijatelj, a i Brane krije par iznenađenja u rukavu…

Frane i Brane

Priča o pravom prijateljstvu i izvrsna lekcija kako pronaći radost u sreći drugih jer je od pobjede važnije učiniti nešto lijepo za one koje volite.

Frane i Brane najbolji su prijatelji i obožavaju se igrati skrivača. No medvjedu Brani ta igra i ne ide toliko dobro koliko on misli. Lisac Frane uvijek pobjeđuje, ali baš uvijek… Kada ponovo dođe red da se Brane sakrije, Frane mora odlučiti o tome hoće li pobijediti po tko zna koji već put… ili usrećiti svog najboljeg prijatelja. Odlučuje brojiti do sto (što jako dugo traje) kako bi mu pružio najbolju priliku za savršeno skrivanje.

1, 2, 3, 4… 100! Tko se nije skrio, magarac je bio!

 

 

Profil

Chris Naylor-Ballesteros

Podrijetlom iz Bradforda gdje je studirao ilustriranje i grafički dizajn. Preselivši se u Francusku, najprije radi kao profesor engleskoga, a zatim se počinje baviti grafičkim oblikovanjem i dizajnom. Uz vlastitu djecu otkriva čaroliju knjiga i počinje shvaćati da voli slikovnice čak i više nego oni i to ga odvodi u svijet kreiranja priča i ilustracija za najmlađe.

Surađuje s prestižnim izdavačkim kućama Nosy Crow, Andersen Press i Bloomsbury. Veliki uspjeh postigao je izuzetno hvaljenim slikovnicama The Suitcase i Out of Nowhere. Hrvatskoj se publici prvi put predstavlja sjajnom slikovnicom Frane i Brane, duhovitom i poučnom pričom o prijateljstvu između spretnog i domišljatog lisca Frane i neodoljivog medvjeda Brane.               

Više o autoru doznajte na www.chrisnaylorballesteros.com

Moglo bi vas zanimati

×

Frane i Brane

Chris Naylor-Ballesteros

13.14 € 99.00 kn
15.00 € 113.02 kn
Dodajte u košaricu