-30 %
Profil

Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet

Kate Pankhurst

Ova knjiga donosi zadivljujuće priče o ženama koje su posvetile život čuvanju Zemlje i svih bića na njoj.
7.83 €
5.48 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 5.48 €

Barkod: 9789533137322

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 32

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Kate Pankhurst

Visina: 25 cm

Širina: 25 cm

Težina: 200 g

Možeš i ti spasiti planet.

Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet

Uronile su duboko u opasne vode da bi proučavale morske pse ljudoždere i brinule su se za divlje slonove koji su zbog krivolova ostali bez roditelja. Kad je svijetu oko njih zaprijetilo zagađenje ili rašumljivanje, pokazale su iznimnu hrabrost te su se glasno zalagale za ono što je ispravno. Došle su do znanstvenih otkrića koja pomažu zaštititi budućnost našega planeta te su pokazale da čak i male promjene PUNO znače. I što je IZNIMNO važno, ove su žene posijale sjeme promjene u drugima nadahnuvši ih da vide kako i oni mogu spasiti planet… kao što možeš i ti.

Kate Pankhurst, autorica niza uspješnica, napisala je i ilustrirala ovu iznimnu knjigu koja je optimističan i ohrabrujući početak upoznavanja samo nekoliko izvanrednih žena koje su se brinule za naš planet.

Kate Pankhurst

Kate Pankhurst ilustratorica je i autorica slikovnica i knjiga za djecu. Živi i radi u Leedsu u svom kreativnom studiju koji je smješten u staroj mljekari. Kao dijete uvijek je crtala šašave likove i osmišljavala smiješne i neobičen priče, pa je sad sretna što joj je ljubav i hobi iz djetinjstva postao posao. Studirala je ilustriranje na BA i MA Sveučilištu Lancashire. Osvojila je 2002. godine Macmillan nagradu za ilustratore. Ilustrirala je brojne slikovnice i dječje knjige za druge autore, no isto tako piše i ilustrira vlastite serijale knjiga (Mariella Mystery Investigates). Putuje, širi ljubav i strast prema čitanju te održava mnogobrojne radionice za djecu. U izdanju Profila dosad su objavljene njezine dvije hit-slikovnice: Fantastično sjajne žene koje su promijenile svijet i Fantastično sjajne žene koje su ušle u povijest

Moglo bi vas zanimati

×

Fantastično sjajne žene koje su spasile naš planet

Kate Pankhurst

7.83 €
5.48 €
Dodajte u košaricu