Profil

Do posljednjeg daha

Jennifer Niven

Novi roman autorice bestselera New York Timesa "Sva radosna mjesta" prema kojem je snimljen film s Elle Fanning u glavnoj ulozi.
Roman o prvoj ljubavi koji se čita u 16 zemalja svijeta.
19.78 €149.03 kn

Barkod: 9789533138459

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 336

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 441 g

Priča o odrastanju uz koju ćete suosjećati.
PopSugar

Otvorena priča o seksu, ljubavni roman koji vrijedi pročitati.
Kirkus Reviews

Do posljednjeg daha

Claudine Henry trebala je ljeto prije odlaska na fakultet provesti putujući s najboljom prijateljicom Saz, a možda se i zabavljati s Wyattom, mladićem prekrasnih očiju koji joj se oduvijek sviđao. Umjesto toga, gubi tlo pod nogama kad joj tata kaže da ostavlja obitelj i odlazi. Nakon toga Claudine s mamom otputuje na udaljen i slabo naseljen otok u državi Georgiji, bez telefonskog signala i bez izgleda da se zaljubi.
Jeremiah Crew, karizmatičan, zgodan, tajanstven dečko slobodna duha, zaintrigira je na prvi pogled. Njihova je međusobna privlačnost neodoljiva. Ali oboje znaju da ta veza, koliko god idilična bila, može trajati samo to ljeto. Može li jedno ljeto biti dovoljno?

Nakon što je osvojila svijet dirljivim romanom “Sva radosna mjesta”, prema kojem je Netflix snimio film, Jennifer Niven donosi nam ovu prekrasnu priču o prvoj ljubavi, upoznavanju i zaljubljivanju, o tome kakva bi ljubav trebala biti.

„Niven opisuje ovaj roman kao najosobniji dosad… Senzualno i prisno opisuje Claudineinu odlučnost da upozna sebe i svoje tijelo te da razvije iskrenu vezu s Jeremijom, ali i sa samom sobom.“
Publishers Weekly

Jennifer Niven

Jennifer Niven živi u Los Angelesu i profesionalno se bavi pisanjem. Njezina prva knjiga The Ice Master publicističko je djelo objavljeno 2000. o kanadskoj znanstvenoj ekspediciji na Arktik 1913. Ta je knjiga dugo bila na vrhovima ljestvica prodavanosti, dobivala izvanredne kritike, bila je nominirana za nekoliko uglednih nagrada i prema njoj je snimljeno nekoliko dokumentaraca u različitim zemljama. Jennifer Niven je nakon toga objavila četiri romana za odrasle, jednu biografiju i jednu literarnu autobiografiju za mlade. Sva radosna mjesta prvi je njezin objavljeni roman za mlade, koji je i prije objavljivanja dobio izvanredne kritike te su prava za prijevod prodana u 30 zemalja. Po tom je romanu snimljen film s Elle Fanning u glavnoj ulozi, koji možete gledati na Netflixu. Hvalospjevi kritičara pljuštali su i za njezin drugi roman Ovdje sve počinje u kojem se glavna junakinja Libby suočava sa zlostavljanjem zbog pretilosti. Prekrasan je to i iskren prikaz nedoumica, borbi i uspjeha u životu tinejdžera te o tome kako nas međusobne razlike čine prekrasnima i zanimljivima.
Prije nego što je postala profesionalna spisateljica, Jennifer Niven radila je razne poslove – bila je glumica, asistentica voditelja knjižare, urednica, novinarka, producentica mrežne stranice abc.com.

Moglo bi vas zanimati

×

Do posljednjeg daha

Jennifer Niven

19.78 €149.03 kn
Dodajte u košaricu