Profil

Za sve je kriv Tom Sawyer

Dvina Meler

KAD NEŠTO KRENE KRIVO NA PUTOVANJIMA IZ SNOVA
Praktičan i duhovit vodič za putnike, knjiga koja slavi putovanje i snalažljivost, život o kojemu vam ne pričaju u turističkim agencijama.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789531203227

Broj stranica: 244

Godina objavljivanja: 2006.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 16 cm

Težina: 476 g

Za sve je kriv Tom Sawyer

Pomalo neobična knjiga putopisa. Kao prvo, i za naše prilike već dovoljno neuobičajeno – putovala i pisala je žena. Drugu neobičnost otkriva podnaslov: putovanja ne teku uvijek glatko, a problemi koje na putu doživimo znaju itekako upotpuniti sliku rajskih pejzaža s prospekata i razglednica.

Za poznatu hrvatsku karatisticu, miss sporta i model Dvinu Meler putovanje je oduvijek značilo samo poziv na avanturu. Baš zato, zbog lutalice Toma Sawyera, ona u ovoj knjizi ne odsjeda u hotelima s pet zvjezdica, ne sunča se na jahtama i ne ispija koktele na trendovskim plažama. Zapravo, radi sve potpuno suprotno: putuje jeftino, peca pirane, jede pauke, zavlači se u džunglu, grli sa zmijama…

Dvinine fotografije i priče sa svih krajeva svijeta otkrivaju drugu stranu putovanja: smiješne i manje smiješne nesporazume, natezanja, zgode i nezgode u koje upadamo čim u svijet promolimo naše turističke nosove. 

Dvina Meler

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Za sve je kriv Tom Sawyer

Dvina Meler

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu