Profil

Za sve je kriv Tom Sawyer

Dvina Meler

KAD NEŠTO KRENE KRIVO NA PUTOVANJIMA IZ SNOVA
Praktičan i duhovit vodič za putnike, knjiga koja slavi putovanje i snalažljivost, život o kojemu vam ne pričaju u turističkim agencijama.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789531203227

Broj stranica: 244

Godina objavljivanja: 2006.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 16 cm

Težina: 476 g

Za sve je kriv Tom Sawyer

Pomalo neobična knjiga putopisa. Kao prvo, i za naše prilike već dovoljno neuobičajeno – putovala i pisala je žena. Drugu neobičnost otkriva podnaslov: putovanja ne teku uvijek glatko, a problemi koje na putu doživimo znaju itekako upotpuniti sliku rajskih pejzaža s prospekata i razglednica.

Za poznatu hrvatsku karatisticu, miss sporta i model Dvinu Meler putovanje je oduvijek značilo samo poziv na avanturu. Baš zato, zbog lutalice Toma Sawyera, ona u ovoj knjizi ne odsjeda u hotelima s pet zvjezdica, ne sunča se na jahtama i ne ispija koktele na trendovskim plažama. Zapravo, radi sve potpuno suprotno: putuje jeftino, peca pirane, jede pauke, zavlači se u džunglu, grli sa zmijama…

Dvinine fotografije i priče sa svih krajeva svijeta otkrivaju drugu stranu putovanja: smiješne i manje smiješne nesporazume, natezanja, zgode i nezgode u koje upadamo čim u svijet promolimo naše turističke nosove. 

Dvina Meler

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Za sve je kriv Tom Sawyer

Dvina Meler

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu