Profil

Razdvojene pri rođenju

Anais Bordier i Samantha Futerman

Što biste učinili da jednog dana otvorite Facebook i tamo vas zatekne poruka: “Mislim da smo blizanke.”?
15.79 €118.97 kn

Barkod: 9789533134062

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 246

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 379 g

Nevjerojatna priča. Priča Sam i Anaïs istodobno inspirira i osvaja, ali je ujedno i potvrda moći sestrinstva i načina na koji društvene mreže mogu pozitivno utjecati na naše živote.
Booklist

Razdvojene pri rođenju

Samantha Futerman, 25-godišnja američka glumica, spremala se za filmsku premijeru svojeg novog filma kad je ugledala poruku svoje vršnjakinje Anaïs Bordier, francuske studentice dizajna. Anaïs je poruku poslala nakon što je na YouTubeu pogledala Samanthin video i shvatila da izgledaju identično. Nije se radilo samo o izgledu, saznala je da djevojka na snimci ne samo da izgleda isto kao ona već s njom dijeli i isti datum i mjesto rođenja, grad u Južnoj Koreji. Samantha je prihvatila poziv i započela komunikaciju s njom preko društvenih mreža.

Dvije djevojke, odgojene u različitim sredinama – jedna kao jedinica, a druga kao najmlađe od troje djece – uskoro doznaju da dijele puno više od izgleda. U potrazi za odgovorima, nakon što je i znanstveno dokazano da su sestre, djevojke dolaze u Koreju kako bi saznale nešto više o svojem podrijetlu, ali i o zemlji u kojoj su razdvojene.

“Dobro došli u Zamku za roditelje na steroidima… U podtekstu ove priče jest tuga. Dvije sestre zauvijek su izgubile puno zajedničkih godina i avantura, ali njihov je stav beskrajno inspirativan. Umjesto da upiru prstom tražeći odgovore u prošlosti, pohrlile su jedna drugoj u zagrljaj i krenule u budućnost.”
Glamour.com

Anais Bordier i Samantha Futerman

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Razdvojene pri rođenju

Anais Bordier i Samantha Futerman

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu