Profil

Istraži svemir

Ruth Martin

Pozivamo sve male radoznalce na let raketom u svemir.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533139210

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 16

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Allan Sanders

Visina: 22.5 cm

Širina: 20.5 cm

Težina: 550 g

Letite raketom, putujte Sunčevim sustavom i dalekim Svemirom. Otkrijte zanimljivosti o zvijezdama.

Istraži svemir

Izbliza ćemo zaviriti na svaki planet, saznati sve o Sunčevu sustavu i onome što leži daleko od njega, a doznat ćemo i zbog čega je Zemlja toliko posebna. Slikovnica sadrži više od 30 prozorčića koji će ovo putovanje učiniti još zanimljivijim i zabavnijim.

Mali radoznalci otkrit će zanimljivosti o zvijezdama, saznati što su galaktike i istražiti noćno nebo, kao i golemu žutu zvijezdu te mali kameni Mjesec. Tu su i činjenice o nevjerojatnim putovanjima dalje od našeg planeta, od misija na Mjesec do letova sondi u daleki svemir. U ovoj slikovnici krije se pregršt informacija i zanimljivosti napisanih djeci jednostavnim i razumljivim jezikom, a tekst prate jasne ilustracije začinjene humorom.

Slikovnica je izrađena od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve radoznalce koji će prebirati po njoj i njezinim prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti o neodoljivo zanimljivom i uvijek mističnom svemiru koji oduvijek rasplamsava našu znatiželju i maštu.

Ruth Martin i Allan Sanders

Ruth Martin dugi niz godina radi kao urednica i autorica dječjih knjiga. Oduvijek je voljela pronaći načine kako djeci na zanimljiv, a jednostavan način približiti svijet prirode i znanosti. Hrvatskoj publici predstavila se izvrsnom serijom edukativnih kartonskih slikovnica s prozorčićima Mali radoznalci. Živi s obitelji u Londonu.

Allan Sanders diplomirao je na Kraljevskoj akademiji umjetnosti u Londonu, gdje živi i radi. Osim ilustriranjem bavi se i dizajniranjem, oglašavanjem, izdavaštvom te uređivanjem dječjih knjiga. Njegove zanimljive i razigrane ilustracije hrvatski čitatelji mogu vidjeti u seriji edukativnih kartonskih slikovnica s prozorčićima Mali radoznalci te u edukativnim interaktivnim knjigama Kako rade strojevi i Kako rade automobili.
Živi s obitelji u Londonu.

www.allansanders.co.uk

Moglo bi vas zanimati

×

Istraži svemir

Ruth Martin

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu