Marina Vujčić i Hana Tintor

Marina Vujčić rođena je u Trogiru. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirala je hrvatski jezik i jugoslavenske književnosti. Na književnoj sceni pojavila se 2010. godine romanom Tuđi život. Od tada je objavila još šest romana: A onda je Božo krenuo ispočetka, Mogla sam to biti ja, Susjed, Otpusno pismo (u koautorstvu s Ivicom Ivaniševićem), Pitanje anatomije i Pedeset cigareta za Elenu. Godine 2021. objavljuje knjigu dnevničkih zapisa Stolareva kći.
Nacionalnu nagradu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske „Marin Držić“ dobila je za drame: Umri ženski, Podmornica i Plodna voda. Dobitnica je V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman za roman Susjed. Nagradu Booktiga za najčitaniju knjigu u istarskim knjižnicama dobila je 2021. za roman Pedeset cigareta za Elenu.
Teatar Exit u Zagrebu postavio je kao monodramu roman Susjed, dramu Čekaonica postavio je albanski Teatar Migjeni u Skadru, a Umri ženski postavilo je zagrebačko Kazalište Kerempuh. Djela su joj objavljena u Italiji i Srbiji.

Hana Tintor ilustratorica je, autorica i animatorica kratkih animiranih filmova. Diplomirala je vizualne komunikacije na Studiju dizajna u Zagrebu, a zatim i ilustraciju u Cambridge School of Art (Anglia Ruskin, Cambridge, UK). Ideje pronalazi prisluškujući tuđe razgovore i promatrajući ljude oko sebe. Njezin rad obuhvaća ilustriranje slikovnica (za djecu i odrasle), oslikavanje vanjskih zidova i zidova interijera, ilustriranje članaka u časopisima, dizajn i režiju kratkih animiranih filmova. Najviše uživa u pretvaranju brzih, hrabrih i duhovitih koncepata u crtež.