Profil

Zec i Medvjedica - Zečeve nove nevolje

Julian Gough

Drugi nastavak romana za djecu o Zecu i Medvjedici donosi nam priču u kojoj se njih dvoje bude iz zimskog sna.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533138541

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 112

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ivana Brozić

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Jim Field

Visina: 23 cm

Širina: 18 cm

Težina: 198 g

Iskrena, zabavna i čudesna knjiga.
Eoin Colfer

Zec i Medvjedica – Zečeve nove nevolje

Nakon što je prespavao kod Medvjedice, Zec odlazi u svoju rupu i ondje zatiče sporu i vrlo staru kornjaču koja svaki čas zaspi. Na drvetu se pojavljuje djetlić, a mrzovoljni bi ga se Zec najradije riješio. Medvjedica se uspne uz stablo i popriča s Djetlićem pa zaključi da bi i Zec trebao upoznati Djetlića i pogledati prekrasnu prirodu koja ih okružuje pa da će promijeniti perspektivu. No Zec se boji visine pa ga Medvjedica ponese gore. I zaista, Zec se odluči ne uzrujavati. No to i nije baš tako lako postići.

Ovi romani namijenjeni prvim čitateljima privući će djecu nježnom, ali i napetom, zabavnom i smiješnom pričom. Različiti likovi pomoći će djeci razumjeti ponašanja i pokazati im kako da razlikuju dobro od lošeg, a nadahnut će ih i pozitivan kraj priče.

Vesele ilustracije potpisuje Jim Field, hrvatskoj publici poznat po slavnoj seriji slikovnica Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice… Sigurno će postati suvremeni klasik. 

Julian Gough i Jim Field

Julian Gough romanopisac je, dramatičar, pjesnik, glazbenik i scenarist. Rođen je u Londonu, odrastao u Irskoj, a sada živi u Berlinu. Julian je, uz štošta drugo, napisao završetak najuspješnije računalne igre na svijetu za djecu sve dobi – Minecraft.

Jim Field nagrađivani je ilustrator, dizajner likova i redatelj animiranih filmova. Odrastao je u mjestu Farnborough, radio u Londonu, a sada živi u Parizu. Njegova prva slikovnica Cats Ahoy!, koju je napisao Peter Bently, dobila je nagradu „Roald Dahl Funny Prize“ organizacije Booktrust. U Hrvatskoj je najpoznatiji po seriji slikovnica Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje malog vuka, Kit koji je uvijek želio još.

×

Zec i Medvjedica - Zečeve nove nevolje

Julian Gough

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu