Profil

Vodič jedne plavuše

Nevena Rendeli

Poznata televizijska voditeljica turističkih emisija, napisala je vodič po Hrvatskoj.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533192512

Broj stranica: 227

Godina objavljivanja: 2011.

Vrsta uveza: meki

Visina: 19 cm

Širina: 13.5 cm

Težina: 360 g

Posjetite neko mjesto i doznajte što je vrijedno pažnje. Ovo je najbolji izbor.

Vodič jedne plavuše

Proputovala je cijelu zemlju više puta, zavirila u svako selo, penjala se po otočnim brežuljcima, sunčala na svim jadranskim plažama i vozila motorom poljskim putevima, proučavala ptice u močvarama i razgovarala s mnogim osobenjacima te je vrlo dobro upoznata sa zanimljivostima i ljepotama naše zemlje, čak i onima koje su većini potpuno nepoznate.

U ovoj se knjizi nalaze njezine preporuke: koju kulturnu ili povijesnu znamenitost svakako trebate obići, koju turističku ljepotu nikako ne smijete propustiti, gdje je najbolje odsjesti, gdje ćete se dobro provesti.

Ovaj zabavni vodič ne čita se po redu i u određeno doba godine – posjetite neko mjesto i doznajte što je vrijedno pažnje. Ovo je najbolji izbor.

 

Nevena Rendeli

Nevena Rendeli rođena je 1981. godine. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu (smjer sociologija) i Fakultetu političkih znanosti (smjer novinarstvo) i ubrzo se zaposlila na HRT-u na kojem radi i danas kao novinarka, urednica i voditeljica. Uređivala je i vodila brojne mozaične i zabavne emisije, među kojima i turističku emisiju Boje turizma s kojom je obišla Hrvatsku nekoliko puta uzduž i poprijeko. Autorica je dokumentarnog filma Ironwoman.

Moglo bi vas zanimati

×

Vodič jedne plavuše

Nevena Rendeli

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu