Profil

Tajni život Pippe Lee

Rebecca Miller

Prvi autoričin roman. Prema njemu je snimljen film s Robin Wright Penn, Julianne Moore, Keanuom Reevesom i Winonom Ryder u glavnim ulogama.
6.50 €48.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789531209397

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 205

Godina objavljivanja: 2008.

Prijevod: Dragana Vulić Budanko

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 289 g

O ovome će se intrigantnom romanu zasigurno pričati…
Guardian

Neodoljiva proza.
The Times

Tajni život Pippe Lee

Blaga, nesebična, inteligentna i lijepa Pippa, supruga strastvena izdavača i majka dvoje djece živi savršen, sređen i emocionalno uravnotežen život. Kada odlazi s trideset godina starijim mužem u novi stan u umirovljeničkoj zajednici, počinje se raslojavati i prisjeća se svoje burne prošlosti koju ni s kim nije podijelila – prisjeća se bivših ljubavi, burna života u New Yorku, nedorečena odnosa s majkom… I dok Pippa mjesečari po svome prošlome životu, njezin je savršeni sadašnji život poljuljan…

Rebecca Miller, scenaristica, redateljica i glumica, kći velikog američkog dramatičara Arthura Millera, napisala je ovaj izvrstan prvijenac o tajnama i skrivenoj senzualnosti, o obitelji, ljubavi, odanosti i kompromisima.

 

Rebecca Miller

Rebecca Miller, scenaristica, redateljica i glumica, rođena je 1962. godine u Connecticutu. Studirala je umjetnost na Yaleu, a nakon završetka studija bavila se glumom i režijom. Do sada je režirala tri filma za koje je dobila brojne nagrade na filmskim festivalima pa i glavnu nagradu žirija na filmskom festivalu Sundance za film Personal Velocity.

Moglo bi vas zanimati

×

Tajni život Pippe Lee

Rebecca Miller

6.50 €48.97 kn
Dodajte u košaricu