Profil

Što je za mene seks

Aleksandar Štulhofer

Najpoznatiji hrvatski seksolog propituje naše stavove, običaje i navike, predrasude i uvjerenja.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533191492

Broj stranica: 183

Godina objavljivanja: 2010.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 214 g

Autor ne govori kako bismo se trebali ponašati i što je prihvatljivo a što ne, ali nas potiče da razmislimo o sebi, svojim postupcima, zadovoljstvima, užicima, o ljubavi.

Što je za mene seks

Prva autorska knjiga najpoznatijeg hrvatskog seksologa Aleksandra Štulhofera zbirka je kolumni objavljenih u časopisu Cosmopolitan. Priče su to koje propituju naše stavove, običaje i navike, predrasude i uvjerenja. Sve one, naravno, govore o seksu, ali ne samo o seksu.

No iza naslova kao što su Seks, strast, grubost; Muškarci i seksualna zrelost; Jesmo li svi biseksualni?; Tiranija orgazma; Veličina penisa – bura u čaši vode?; Što emocije imaju s tim?; Sva lica seksa; Seks s osobom koju najbolje poznajem; Što je to dobar seks?; Ima li seksa nakon ljubavi? govori se i onome što nije isključivo seks – o odnosima između dvoje ljudi, o povjerenju, bliskosti, prepuštanju, užitku, o tome kako smo istodobno i snažni, i senzibilni, i ranjivi, o tome koje nam se stvari sviđaju, kako to da nam se nešto sviđa s nekim osobama, a s drugima ne, gdje su postavljene granice te zašto treba propitivati i rušiti društvene norme i predrasude.

Iza statističkih podataka istraživanja koja je provodio nalazi se analiza stanja našeg društva te koliko se ono promijenilo krajem prošlog stoljeća. 

Aleksandar Štulhofer

Aleksandar Štulhofer, rođen 1962., redoviti je profesor na Odsjeku za sociologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Predstojnik je Katedre za seksologiju na Odsjeku za sociologiju te pokretač edukaciju iz seksualne psihoterapije u Hrvatskoj.

Moglo bi vas zanimati

×

Što je za mene seks

Aleksandar Štulhofer

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu