Profil

Stiže beba! - 5 Tinovih savršenih rješenja

Chiara Piroddi

Sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina.
7.83 €59.00 kn

Barkod: 9789533138107

Jezik izvornika: talijanski

Broj stranica: 20

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ana Badurina

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Federica Nuccio i Roberta Vottero

Visina: 23 cm

Širina: 18.5 cm

Težina: 347 g

Ove domišljate slikovnice uključuju i SOS za roditelje.

Stiže beba! – 5 Tinovih savršenih rješenja

Dječaku Tinu sve se preokrene kada u njegov život jednoga dana uđe neobični, smiješni, ćelavi ružičasti smotuljak koji stalno dreči i koji je zarobio mamino i tatino srce, pažnju i vrijeme. Tin se u novoj situaciji pokušava snaći smišljajući novi plan u kojemu će smotuljka lansirati u svemir, zamolit će rode da ga uzmu i vrate na oblak, u poseban sef planira staviti mamino i tatino srce, a smišlja i fantastičnu uspavanku kako bi beba što prije zaspala, a time on dobio više vremena za druženje s roditeljima. Pokušava bebi i što brže mijenjati pelene pa da je tata slobodan za igru. Na kraju otkriva kako uopće nije loše biti stariji brat, posebice kada mu smotuljak osmijehom osvoji srce.

Ova sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina donosi priče o temama poput straha od mraka, ljubomore, ljutnje, tvrdoglavosti, stidljivosti, nelagode odvajanja od roditelja, upoznavanja s novim odraslim osobama i djecom, te samostalnog snalaženja u novim situacijama i sredinama kao što je primjerice odlazak i boravak u vrtiću.

Velika vrijednost ovih domišljatih slikovnica leži i u posebnom dijelu na kraju knjige namijenjenom roditeljima, starateljima i odgajateljima pod nazivom SOS ZA RODITELJE u kojemu autorica Chiara Piroddi, psihologinja specijalizirana za kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju, nudi pet jasnih i jednostavnih postupaka te korisnih prijedloga koji mogu biti od pomoći svima koji se nađu u takvim i sličnim izazovnim situacijama.

Chiara Piroddi

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

×

Stiže beba! - 5 Tinovih savršenih rješenja

Chiara Piroddi

7.83 €59.00 kn
Dodajte u košaricu