Profil

Start-up nacija

Saul Singer i Dan Senor

Tajna izraelskog ekonomskog čuda.
19.78 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533139234

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 382

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Ksenija Jurišić

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 434 g

Ova knjiga otkriva pozadinu izraelskog tehnološkog trijumfa.
The Washington Post

Start-up nacija

Izrael je država s najvećom koncentracijom inovacija i poduzetništva u suvremenom svijetu, a ova knjiga odgovara na pitanje za milijun dolara: Kako je moguće da Izrael – država sa 7,1 milijuna stanovnika, stara samo šezdesetak godina, okružena neprijateljima, u trajnom stanju rata od svog utemeljenja, bez ikakvih prirodnih resursa – stvara više start-up tvrtki od većih, stabilnih država koje nisu u ratu kao što su Japan, Kina, Indija, Južna Koreja, Kanada i Velika Britanija? Koristeći se iskustvima iz primjera najvažnijih izumitelja i investitora u državi, geopolitički znalci Dan Senor i Saul Singer prikazuju kako je, tjerana nužnošću, izraelska kultura potaknula intenzivnu kombinaciju inovativnog i poduzetničkog duha. 

“Amerika mnogo toga može naučiti iz doista impresivnog izraelskog poduzetničkog modela – ponajprije o kulturi liderstva i upravljanja rizikom. “Start-up nacija” je knjiga uputa za sve izvršne direktore koji žele stvoriti sljedeću generaciju korporativnih lidera.”
Tom Brokaw, specijalni dopisnik NBC Newsa

“Usred kaosa Bliskog istoka, postoji izvanredna priča o inovativnosti. Start-up nacija prepuna je nadahnjujućeg uvida u ono što se krije iza dinamičnog izraelskog gospodarstva. Ovo je knjiga koja stiže u pravo vrijeme nudeći toliko potrebnu pohvalu poduzetničkom duhu.”
Meg Whitman, bivša predsjednica i izvršna direktorica eBaya

 

Saul Singer, Dan Senor

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

×

Start-up nacija

Saul Singer i Dan Senor

19.78 €
Dodajte u košaricu