Profil

South beach kuharica

Arthur Agatston

South Beach dijeta načinjena je za ljude koji vole jesti. Vrste recepata koje nudimo u ovoj knjizi možete naći u bilo kojoj popularnoj kuharici.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789531201216

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 341

Godina objavljivanja: 2005.

Prijevod: Antonija Strika

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 19 cm

Težina: 916 g

South beach kuharica

South Beach dijeta načinjena je za ljude koji vole jesti. To će biti očito bilo kome tko prati suvremene trendove kuhanja i hrane. No, ne morate biti vrhunski kuhar da biste shvatili o čemu govorim — kako danas jedemo, jasno je iz svakog jelovnika, svakog članka u časopisu ili novinama te svake kulinarske emisije na televiziji. Najbolje suvremene kuhinje upotrebljavaju raznovrsnu, svježu, neprerađenu, ukusnu hranu pripremljenu na zanimljiv način.

Na sličan vas način i South Beach dijeta potiče da jedete raznovrsnu hranu te daje pripremate na zdrav način. U ovoj dijeti imate u izobilju gotovo sve vrste mesa ili ribe koje možete zamisliti. Povrće i voće također. Budući da South Beach dijeta nije ni sa smanjenim udjelom ugljikohidrata ni sa smanjenim udjelom masti, uživati ćete u mnogim jelima koje vam druge dijete u potpunosti zabranjuju. Budete li se držali našeg plana, jest ćete hranu koja će u potpunosti zadovoljiti vašu glad; čak vas se potiče na međuobroke i deserte. 

Agatston Arthur

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

South beach kuharica

Arthur Agatston

10.50 €79.11 kn
Dodajte u košaricu