Profil

Skitač na valovima

Berislav Lončarević

Istodobno putopis i bajka; ali i fino iracionalno tkanje u koje se upliću Istok i Zapad.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789537701055

Broj stranica: 6

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 13.5 cm

Širina: 9 cm

Težina: 58 g

Autorov krug oko svijeta s daskom pod rukom u potrazi za velikim valovima.

Skitač na valovima

Istodobno i putopis, pun stvarnih ljudi, valova i zbivanja, ali i bajka, ako se tako može nazvati ono fino iracionalno tkanje u koje se upliću Istok i Zapad, tehnika hvatanja valova i strpljivo umijeće njihova čekanja.

Duhovito ispripovijedana priča Berislava Lončarevića, koji je s daskom pod rukom u potrazi za velikim valovima učinio krug oko svijeta i vratio se na Bali, jednako dobro i poticajno prija čitate li je na rubu osamljene plaže ili pak u zimskom ozračju sobe smišljajući neki vlastiti način da se vi i svijet konačno otkačite u vlastitom smjeru. Jer, upravo se o tome radi.

Berislav Lončarević

Po korijenima gradski tip, po srcu čovjek od gora i mora, Berislav Lončarević rođen je 12. veljače 1971. godine u Zagrebu. Velik dio drugog desetljeća života boravi u planinama vozeći snowboard, a ljeti čini to isto samo na moru i pod drugi imenom – wakeboardom. Jednom i drugom daskom sudjeluje na brojnim domaćim i svjetskim natjecanjima. Nakon boardanja od Himalaja do Tajlanda, dolazi na Bali i od tada pa do danas, zove taj otok svojim domom. Sa suprugom Aleksandrom Denić, autoricom fotografija u ovom putopisu prvijencu, putuje svijetom kada god im to dopusti dubina džepa i kada je prognoza za valove dobra.

Moglo bi vas zanimati

×

Skitač na valovima

Berislav Lončarević

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu