Profil

Skitač na valovima

Berislav Lončarević

Istodobno putopis i bajka; ali i fino iracionalno tkanje u koje se upliću Istok i Zapad.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789537701055

Broj stranica: 6

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 13.5 cm

Širina: 9 cm

Težina: 58 g

Autorov krug oko svijeta s daskom pod rukom u potrazi za velikim valovima.

Skitač na valovima

Istodobno i putopis, pun stvarnih ljudi, valova i zbivanja, ali i bajka, ako se tako može nazvati ono fino iracionalno tkanje u koje se upliću Istok i Zapad, tehnika hvatanja valova i strpljivo umijeće njihova čekanja.

Duhovito ispripovijedana priča Berislava Lončarevića, koji je s daskom pod rukom u potrazi za velikim valovima učinio krug oko svijeta i vratio se na Bali, jednako dobro i poticajno prija čitate li je na rubu osamljene plaže ili pak u zimskom ozračju sobe smišljajući neki vlastiti način da se vi i svijet konačno otkačite u vlastitom smjeru. Jer, upravo se o tome radi.

Berislav Lončarević

Po korijenima gradski tip, po srcu čovjek od gora i mora, Berislav Lončarević rođen je 12. veljače 1971. godine u Zagrebu. Velik dio drugog desetljeća života boravi u planinama vozeći snowboard, a ljeti čini to isto samo na moru i pod drugi imenom – wakeboardom. Jednom i drugom daskom sudjeluje na brojnim domaćim i svjetskim natjecanjima. Nakon boardanja od Himalaja do Tajlanda, dolazi na Bali i od tada pa do danas, zove taj otok svojim domom. Sa suprugom Aleksandrom Denić, autoricom fotografija u ovom putopisu prvijencu, putuje svijetom kada god im to dopusti dubina džepa i kada je prognoza za valove dobra.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Skitač na valovima

Berislav Lončarević

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu