Profil

Šest lica budućnosti (tvrdi uvez)

Patrick Dixon

Neizbježan vodič za sve one koji pokušavaju shvatiti kako će promjene u budućnosti utjecati na njihov život u trećem tisućljeću.
29.07 €219.03 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533192390

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 408

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Nikica Mauhar

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 684 g

Počnite upravljati svojom budućnošću ili će budućnost upravljati vama.

Šest lica budućnosti (tvrdi uvez)

Promjena je neizbježna stvarnost modernog doba. A upravo je lucidno uočavanje promjena i razjašnjavanje njihove složene dinamike odlika ove knjige. Njezin autor, Patrick Dixon, jedan je od dvadeset najutjecajnijih mislilaca globalnog poslovanja (prema listi Thinkers 50) i savjetnik tisućama zaposlenika najvećih svjetskih tvrtki – Google, Microsoft, BBC, Siemens, Allianz, Shell, Fedex samo su neki od njegovih klijenata.

Budućnost prema Dixonu ima šest lica – Brzina, Urbanizacija, Plemena, Univerzalnost, Radikalnost, Etičnost – a svako od njih dramatično će se odraziti na naš osobni život, život naših obitelji, način poslovanja, daljnji razvoj medija, napredak u znanosti i tehnologiji, ali i na dominantne političke, društvene i vjerske trendove, kao i na samu ljudsku svijest i etiku…

Iz ovih šest lica proizlazi više od 500 ključnih očekivanja, specifičnih pitanja i prilika. Ona su logične posljedice važnih globalnih trendova. Variraju od neizbježnih do više ili manje vjerojatnih – no ipak dovoljno značajnih da zahtijevaju strateško planiranje i osobnu pripremu.

Upravo je iz tog razloga Dixonova knjiga postala neizbježan vodič za sve one koji pokušavaju shvatiti kako će promjene u budućnosti utjecati na njihov život u trećem tisućljeću.

Planirajte promjenu budućnosti, donesite mudre i trajne odluke – napravite planove u skladu sa šest lica budućnosti. Počnite upravljati svojom budućnošću ili će budućnost upravljati vama.

Patrick Dixon

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Šest lica budućnosti (tvrdi uvez)

Patrick Dixon

29.07 €219.03 kn
Dodajte u košaricu