-30 %
Profil

Princeze Disney

Grupa autora

Uđite u prekrasan svijet predivnih dvoraca, tijara i zgodnih prinčeva te upoznajte najljepše princeze iz Disneyjevih filmova.
17.12 €
11.98 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 11.98 €

Barkod: 9789533131092

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 30

Godina objavljivanja: 2012.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Keum Jin Song

Visina: 23.5 cm

Širina: 27 cm

Težina: 501 g

Knjiga proširene stvarnosti.

Princeze Disney

Doznajte sve o svojim najdražim princezama: Pepeljugi, Ljepotici, Arieli i Zlatokosi; koje su im osobine, što vole i ne vole, tko su im prijatelji i neprijatelji, koja je njihova najčuvanija tajna te tko im je prava ljubav. Pročitajte prepričanu klasičnu bajku i uživajte u poznatim diznijevskim ilustracijama koje će vam dočarati priču.

Radujte se s Pepeljugom, kojoj prijatelji miševi pomažu prepraviti majčinu haljinu, užasnite se nad okrutnošću njezinih polusestara te radujte s njom kad pleše s princom. Sanjarite s Ljepoticom o svjetovima iz knjiga koje čita, začudite se Gastonovoj taštini i upoznajte dobrotu i velikodušnost zvijeri. Budite znatiželjni zajedno s Arielom, divite se njezinoj hrabrosti i odlučnosti kad želi upoznati princa kojeg je spasila i strepite nad njihovom sudbinom. Družite se s dražesnom i spretnom Zlatokosom i njezinim jedinim prijateljem Paskalom i uživajte sa Zlatokosom i Flinom dok promatraju leteće lampione.

Povrh svega, poigrajte se animacijama proširene stvarnosti – gledajte kako će vas dobra vila odjenuti za bal, držite Ljepoticu na dlanu dok pleše sa zvijeri, prikupite podvodno blago za Arielu i cvijećem ukrasite Zlatokosinu kosu te se fotografirajte sa svima njima.

Ovo je savršena knjiga za ljubitelje bajki i najljepših princeza.

Grupa autora (Disney)

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

×

Princeze Disney

Grupa autora

17.12 €
11.98 €
Dodajte u košaricu