Profil

Potraga

Manuel Šumberac

Prva autorska slikovnica ilustratora nagrađenog "Nagradom Grigor Vitez".
9.16 €69.02 kn

Barkod: 9789533136738

Broj stranica: 44

Godina objavljivanja: 2019.

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Manuel Šumberac

Visina: 21 cm

Širina: 29.5 cm

Težina: 460 g

Ova je slikovnica i dobra zabava za istraživanje. Na naizgled čistoj stranici nalazi se mnoštvo detalja.

Potraga

Nešto je izgubio. Potragu je započeo. Ostali su naišli. Potrazi se priključili. Što li su pronašli? Otkrijte u prekrasnoj slikovnici nagrađivanog ilustratora i animatora Manuela Šumberca.

Ova prekrasna i jednostavna priča s malo riječi i upečatljivim ilustracijama priča o nastanku prijateljstva. Ono nastaje dok se radi nešto drugo ili dok se traga za nečim drugim.

Manuel je detaljan i vrlo slojevit ilustrator – na naizgled čistoj stranici nalazi se mnoštvo detalja. Ova je slikovnica i dobra zabava za istraživanje jer će djeca moći pratiti trag svakog pojedinog psa i kako svaki reagira: jedan vrlo predano traži i sudjeluje uživljavajući se u potragu, drugi samo njuška i ništa ne nalazi, jedan samo prolazi… Svaki ima svoj izraz lica i svaki je na svoj način duhovit.

Ovo je slikovnica koja će zabaviti i djecu i odrasle.

Manuel Šumberac

Manuel Šumberac: Manuel Šumberac dobio je važne nagrade za svoj rad: Grigor Vitez za ilustracije za stariju dob djece za slikovnicu Jura i kuckalo protiv dosade; kao glavni animator na filmu Guliver autora Zdenka Bašića osvaja Grand Prix 19. Dana hrvatskog filma te posebno priznanje na Libertas filmskom festivalu u Dubrovniku; za svoj animirani film Escargot (2010.) osvojio je drugu nagradu na 42. Reviji hrvatskog filmskog i videostvaralaštva te prvu nagradu na festivalu Balkans Beyond Borders. Najznačajniju hrvatsku glazbenu nagradu Porin osvojio je dvaput – 2010. za Gibbonijev videospot Žeđam i 2012. za likovno oblikovanje albuma Svijet glamura Hladnog piva; za animirani glazbeni videobroj Your Irresistible Smile 2012. osvojio je Golden Bra Award za najbolju animaciju na Magdalena International Festival of Creative Communication; Zlatnu ribicu Neuma osvojio je 2014. za najbolji 3D animirani film na Međunarodnom festivalu animiranog filma u Neumu. Dosad je napravio 4 autorska animirana filma i 4 videospota.

×

Potraga

Manuel Šumberac

9.16 €69.02 kn
Dodajte u košaricu