Profil

Posljednji dečko

Nora Roberts

Druga knjiga trilogije "Hotel BoonsBoro".
5.30 €39.93 kn

Barkod: 9789533133355

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 319

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Ivana Glavaš

Vrsta uveza: meki

Visina: 19.5 cm

Širina: 13 cm

Težina: 302 g

Obožavatelji Nore Roberts tvrde da nitko ne zna suptilno poput nje opisati sve nijanse zaljubljenosti i razmjene osjećaja.

Posljednji dečko

Povijesni hotel BonsBoro, Maryland, kupuje obitelj Montgomery tri brata i njihova ekscentrična majka. Owen je organizator Montgomery klana i željeznom rukom vodi obiteljski biznis. Njegova braća znaju koliko je zahtjevan i strog, a jedina stvar koja s ne uklapa u njegov plan je Avery MacTavish, vlasnica popularne pizzerije preko puta hotela. Owen je u mladosti bio njezin prvi dečko i otkako se vratio u grad i otvorio obiteljski hotel, njezini osjećaji prema njemu ponovno su se razbuktali. Baš kad se čini da će Averyn prvi dečko biti i posljednji, događaji kreću neočekivanim smjerom.

Obožavatelji Nore Robert tvrde da nitko ne zna suptilno poput nje opisati sve nijanse zaljubljenosti i razmjene osjećaja. Odrasla u Marylandu, Nora Roberts često izabire svoj zavičaj za mjesto radnje svojih ljubavnih romana. Često ističe kako voli pisati o muškim likovima otkrivajući njihovu ranjiviju stranu i nježne osjećaje koje prikrivaju ispod tradicionalnih muških uloga.

Majstorica je akcije i erotike i nenadmašna u opisu erotskih scena, a njezini likovi do kraja vjeruju u pravu ljubav, koja trijumfira na kraju svakog Norinog romana.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Posljednji dečko

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu