Profil

Popis mojih želja

Gregoire Delacourt

Svjetski bestseler koji je samo u Francuskoj prodan u više od milijun primjeraka!

Kad biste osvojili jackpot, biste li mijenjali vlastiti život za život iz svojih snova?
10.49 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533134482

Jezik izvornika: francuski

Broj stranica: 184

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Mia Pervan

Vrsta uveza: meki

Visina: 19.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 217 g

Roman koji se bavi ljubavlju, čežnjom i svime što možemo izgubiti kad pobijedimo.
Kirkus Reviews

Popis mojih želja

Jocelyne je majka dvoje djece koja živi u naizgled sretnom braku, u gradiću u Francuskoj gdje vodi kitničarsku radnju. Jednog dana Jocelyne se počinje pitati što se dogodilo sa svim snovima koje je snivala kad joj je bilo sedamnaest. A onda osvoji jackpot od osamnaest milijuna eura – i odjednom joj se cijeli svijet nađe nadohvat ruke. Međutim, odluči to prešutjeti svima, čak i suprugu. Ne unovčivši ček, počinje stvarati popis stvari koje bi joj novac priuštio. No želi li Jocelyne uistinu da joj se život promijeni?

“Popis mojih želja” Grégoirea Delacourta, neodoljivi je roman u kojemu se, kroz omiljeni san milijarda stanovnika Zemlje, istražuju pojmovi istine, ljubavi i sreće. Ubrzo nakon svog izlaska, postao je golemi hit koji je preveden u više od 35 zemalja.

“Što je sreća, što se može kupiti novcem, što se događa s ljubavi?…Ovaj se roman obraća čitateljima i čitateljicama, ljubiteljima lijepe književnosti i članovima knjiških klubova.”
Library Journal

“Priča o tome kako novac mijenja sve i ništa… Bolna potreba za utjehom, sigurnošću i ljubavlju koju opisuje univerzalna je.”
Publishers Weekly

Gregoire Delacourt

Grégoire Delacourt, ugledni je francuski pisac rođen 1960. Na književnoj sceni debitirao je nagrađivanim romanom L’écrivain de la famille, objavljenim 2011. Popisom mojih želja nadmašio je uspjeh svog prvijenca, a ovaj višestruko nagrađivani roman poslužio je kao predložak za kazališnu predstavu te film. Uslijedili su romani: La première chose qu’on regarde On ne voyait que le bonheur i Les quatre saisons de l’été.

×

Popis mojih želja

Gregoire Delacourt

10.49 €
Dodajte u košaricu