Profil

Očarani astrološki vodič

Liz Rosic

Mali seksi vodič koji će slobodnim djevojkama pomoći da izbjegnu pogrešne partnere i omogućiti im da prepoznaju potencijal za uspješnu vezu.
3.85 €29.01 kn

Barkod: 9789531210393

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 291

Godina objavljivanja: 2008.

Prijevod: Jelena Pepelnik

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 340 g

Očarani astrološki vodič

Autorica Liz Rosic Amerikanka je hrvatskog podrijetla, a vodič je napisala potaknuta brojnim pitanjima svojih prijateljica o osobinama astroloških znakova njihovih mladića. Ako ste se ikad zapitali zašto je muškarac rođen u znaku Strijelca izgubio zanimanje čim ste spomenuli da ne volite putovati ili zašto je muškarac rođen u znaku Blizanaca pobjegao glavom bez obzira nakon što ste na zabavi cijelu večer skakali oko njega – “Očarani!” nude odgovor.

Dvanaest astroloških znakova opisuje dvanaest tipova muškaraca. Na temelju osnovne informacije – horoskopskog znaka – otkrijte njegove vrijednosti, ciljeve i prioritete, te kakav je ljubavnik. Doznajte jeste li kompatibilni, kako ga impresionirati, kako postupiti ako mislite da je on onaj pravi, pa čak i koja su sredstva za prvu pomoć kad naslutite prekid. Analize su potkrijepljene i astrološkim kombinacijama dvanaest celebrity-parova .

Astrološki vodič pomoći će vam da otkrijete razloge za svoje ranije ljubavne katastrofe i brodolome. Upoznajte pobliže novog muškarca u vašem životu, ali ne za jednu noć, napominje autorica i dodaje da vjerojatno nijedna djevojka ne treba savjet za to. Astrološki vodič napisan je za one koje traže određeni tip muškarca ili pak žele očarati onoga kojeg su tek upoznale, i to na dulje vrijeme. A možda je još važnije shvatiti da određeni muškarac jednostavno nije za vas, upozorava autorica.

Liz Rosic

Liz Rosic je Amerikanka iz Zagreba, njezina majka je Zagrepčanka, a sa svojom brojnom obitelji Liz živi na potezu između New Yorka, Belgije i Francuske. Članica je Američke federacije astrologa, a njezin vodič Očarani dosad je objavljen u SAD-u, Australiji, Francuskoj, Rusiji, Nizozemskoj i Belgiji.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Očarani astrološki vodič

Liz Rosic

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu