Profil

Nova knjiga Lane Biondić

Lana Biondić

Sretne i nesretne priče nastale na temelju istinitih događaja iz života žena koje su prošle kroz autoričin život.
5.30 €39.93 kn

Barkod: 9789531206280

Broj stranica: 204

Godina objavljivanja: 2007.

Vrsta uveza: kiosk

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 245 g

Aforizmi koje sam ugradila baš su mi se svidjeli, a i drago mi je da knjiga ima više stranica.
Lana Biondić

Nova knjiga Lane Biondić

Priče koje se upravo spremate pročitati nastale su na temelju istinitih događaja iz života žena koje su prošle kroz moj život i još uvijek prolaze. Ja sam ih samo prepričala. Neki dijelovi isključivo su plod moje mašte. Mislim da ćete lako uočiti razliku. Osim u prva dva poglavlja ova knjiga nema nikakvih autobiografskih elemenata i zato ne tražite mene, već pokušajte pronaći sebe, ili jednostavno upoznajte druge. Čitat ćete o sretnim i nesretnim ženama.

Anthony De Mello kaže da se sreća ne može opisati niti definirati, već samo jad. Ispustite sreću i znat ćete. Isto kao što ne možemo definirati liubav. Ali nedostatak ljubavi, to već možemo opisati.

I zato moja knjiga opisuje sreću i kroz trenutke kad smo je izgubili. Zato je ona i sretna i nesretna jer to je jedno neprestano ispreplitanje.

Drugi, savjetodavni dio knjige nema apsolutno nikakve veze s pričama, ali ćete se barem lijepo od njih odmoriti. Jedino što vam mogu garantirati jest da je nastao u dobroj namjeri, i zato nemojte tražiti povrat novca.

 

Lana Biondić

Lane Biondić (1971) rođena je u Zagrebu. Školovala se i živjela u Veroni, Beču i Zagrebu. S 18 godina upisala je privatni fakultet Instituto Europeo di Communicazione u Milanu, smjer propaganda, specijalizacija Art-director, gdje je surađivala na kampanjama za Swatch, Ikeu i dr. Diplomirala je s 22 godine, vratila se u Zagreb i kao art-direktor radila u marketinškoj agenciji S. R. T. te u marketingu Zagrebačke banke. Ubrzo je postala kreativni direktor internacionalne agencije Grey, nakon čega prelazi u Unex, koji je te godine ušao u petu najveću globalnu agencijsku mrežu na svijetu, Euro RSCG Worldwide. Bila je jedna od najmlađih kreativnih direktorica u Hrvatskoj, a i šire. Neko vrijeme radila je i kao slobodnjak, smišljajući i snimajući TV spotove za najveće hrvatske tvrtke, u suradnji s produkcijskom kućom PPM Filmproduction. Angažirala je poznate redatelje, snimatelje te umjetnike iz cijeloga svijeta. Te su suradnje naišle i na međunarodni uspjeh, a posebno je primijećena kampanja za Wustenrot, sa sloganom „Otključajte svoje snove”. Uvela je za naše pojmove sasvim nove standarde u tom poslu, dobila nekoliko priznanja za svoj rad u propagandi i objavila više stručnih članaka. Kao sretno udana majka uživa u savršenoj idili obiteljskog života i majčinstva. Ovo je njezina prva knjiga. Obećala je: „Ako je preživim – bit će ih još.”

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Nova knjiga Lane Biondić

Lana Biondić

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu