Profil

Nikad ne diraj bube

Rosie Greening

Zabavna edukativna kartonska slikovnica sa silikonskim dijelovima.

Pet malih buba istražuje veliki grad. Pridružite im se! Odbrojavajte od pet do jedan i zabavite se dodirivanjem vrckastih bubica… ako se usuđujete!
10.00 €75.35 kn

Barkod: 9789533139494

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 14

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Ozren Doležal

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 3 godina

Ilustracije: Stuart Lynch

Visina: 21 cm

Širina: 17.6 cm

Težina: 320 g

Nikad ne dirajte bube… osim u ovoj slikovnici!

Nikad ne diraj bube

Za radoznalce željne istraživanja prstićima, promatranja vedrih boja i otkrivanja brojeva pripremili smo ovu superzabavnu taktilnu slikovnicu.

Vrckaste bube u posjetu su velikom gradu Hruštwoodu. Hoće li na Med-verly-hillsu nabasati na neku od poznatih zvijezda i hoće li sve naše bubice ostati na broju – doznajte u ovoj humorističnoj slikovnici za najmlađe.

Prijevod ovih razigranih, bubastičnih stihova potpisuje vrsni Ozren Doležal.

Rosie Greening i Stuart Lynch

Rosie Greening pridružila se britanskoj izdavačkoj kući MBI prije pet godina i otad užurbano piše knjige za njih. Kada ne piše rimovane stihove o čudovištima, sirenama ili šljokičastim jednorozima, onda crta ili luta po Londonu (po običaju stalno smišljajući raznolike rimovane stihove). Jedna od njezinih knjiga, Never Touch a Monster (Nikad ne diraj čudovište), ušla je u uži izbor za Sainsbury’s Book Award 2017. godine.

Svoje razigrano pero udružila je s talentiranim Stuartom Lynchom te osmislila i napisala edukativnu seriju kartonskih slikovnica za najmlađe u kojima uz pomoć stihova, živopisnih ilustracija, simpatičnih glavnih likova te tragova koje djeca mogu slijediti prstićima u slikovnicama uče brojeve i boje (Puža prati, BROJEVE ćeš znati, Gusjenicu prati, BOJE ćeš znati i Pauka prati, OBLIKE ćeš znati), a veliku popularnost stekla je upravo serijom Nikad ne diraj

Stuart Lynch započeo je karijeru radeći s tkaninama i svim vrstama tiskanih stvari. Sada svoju ljubav prema živopisnim uzorcima koristi za izradu čestitki, tekstila, majica i igračaka u Velikoj Britaniji. Obožava sve projekte na kojima radi, no najdraže mu je u edukativne kartonske slikovnice za najmlađe pretočiti dosjetljive, rimovane stihove suradnice Rosie Greening (Nikad ne diraj bube, Nikad ne diraj šašave životinje, Puža prati, BROJEVE ćeš znati, Gusjenicu prati, BOJE ćeš znati i Pauka prati, OBLIKE ćeš znati). Objavljuje velik broj slikovnica za najmlađe, koje uvijek krase razigranost, vedre boje, vesele teme, zajamčena zabava…, a ovo su samo neke od njih: Never Touch the Dinosaurs, Always Hug a Unicorn, Butt Out!, Never Touch a Shark, It s Nice to be a Narwhal

 

 

Moglo bi vas zanimati

×

Nikad ne diraj bube

Rosie Greening

10.00 €75.35 kn
Dodajte u košaricu