Profil

Nebu pod oblacima

Katharine McGee

Finale bestseler trilogije "Tisućiti kat", prevedene u 28 zemalja, a po kojoj se snima i televizijska serija.
17.12 €

Barkod: 9789533136677

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 392

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 495 g

Tako nevjerojatnu mješavinu drame, romanse i znanstvene fantastike još nisam čitala. Roman Katharine McGee glamurozan je i zastrašujuće inteligentan.
Kass Morgan

Nebu pod oblacima

Nakon svakog uspona slijedi pad. Usred tehnološki zadivljujućih elektroničkih pomagala i futurističkoga glamura u njujorškom neboderu na tisuću katova petero tinejdžera pokušava sakriti opasne tajne. Jer oni koji imaju sve, to mogu i izgubiti. Leda želi zaboraviti događaje iz Dubaija opisane u prethodnom nastavku Blistave visine, ali kad zbog nove istrage policija zakuca na njezina vrata, prisiljena je zatražiti pomoć od osobe koju je izbjegavala cijele godine. Preplašena je, ali nakon svih patnji i preživljenih strahova odlučna je biti hrabra i zaštiti svoje prijatelje. Rylin se vratila staroj ljubavi, Hiralu koji je izašao iz zatvora, ali osjeća se rastrgano između dva svijeta i dva vrlo različita dečka. Još uvijek je pomalo distancirana od ostalih, ali polako shvaća da imaju dosta toga zajedničkog i da joj postaju dobri prijatelji. Calliope ima osjećaj da je u stupici, sve se manje želi pretvarati da je netko drugi i razmišlja o tome da konačno pokaže svoje pravo lice. Što će se dogoditi kad je napokon sustignu sve njezine laži? Watt je spreman učiniti sve kako bi ponovo bio s Ledom, pa čak i iskopati tajne koje je bolje ostaviti skrivene. Avery se iz Engleske vratila s novim dečkom i njezin je život, čak i više nego prije, naizgled savršen. Ali kad se Atlas vrati u New York, ona se opet uznemiri i ponovo očajno želi pobjeći.

Napeto i neočekivano finale trilogije “Tisućiti kat” neće vas razočarati! Tajne će se konačno razotkriti, svi će likovi sazrijeti i priznati svoje pogreške, ali i očvrsnuti i postati hrabrije i karakternije osobe.

Ovo je zaista prekrasan završetak ove moderne i zabavne trilogije.

„Čitajući seriju Tisućiti kat, dobit ćete vrtoglavicu!“
Cicily von Ziegesar

„Dinamičan i zabavan roman s mnoštvom iznanađenja i izvanredno opisanih situacija zbog kojih ćete se za ovaj roman potpuno zakačiti – fantastičan izbor.“
Booklist Online

Katharine McGee

Katharine McGee rođena je 1988. u Houstonu u Teksasu. Studirala je englesku i francusku književnost na Sveučilištu Princeton. Nakon fakulteta radila je u izdavačkoj kući Harper Collins i tamo joj je na um pala ideja o romanu čija se radnja odvija u tornju. Rezultat je trilogija Tisućiti kat – koji čine Tisućiti kat, Blistave visine i Nebu pod oblacima – koja se objavljuje u 28 zemalja, a po njoj se snima i televizijska serija.

×

Nebu pod oblacima

Katharine McGee

17.12 €
Dodajte u košaricu