Profil

Naš planet

Matt Whyman

Ova fantastična knjiga slavi čudesan svijet prirode na našem planetu kojemu se svakim danom iznova divimo.
21.10 €158.98 kn

Barkod: 9789533138336

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 90

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Dina Morić Bošnjak

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 6 +

Ilustracije: Richard Jones

Visina: 34 cm

Širina: 24 cm

Težina: 980 g

Možemo ispričati najizuzetniju priču od svih – kako su se ljudska bića u dvadeset i prvom stoljeću probudila i počela štititi Zemlju i sve druge divne oblike života s kojima dijelimo planet.

Naš planet

Otkrijte ledene krajolike, guste džungle i beskrajne oceane te naučite sve o tome kako su sva staništa međusobno povezana. Uživajte u njihovoj fascinantnoj ljepoti i nikad ne zaboravite da svatko od nas može pridonijeti njihovu očuvanju.

Izvanredne fotografije iz Netflixove dokumentarne serije i zadivljujuće ilustracije prikazuju kopnene i morske životinje te biljke na jedinstven i zanimljiv način koji će nadahnuti cijelu obitelj.

Predgovor ovoj knjizi napisao je David Attenborough, jedan od najslavnijih i najutjecajnijih svjetskih prirodoslovaca, istaknuvši kako ova knjiga donosi priče o putovanjima, detektivske priče, obiteljske drame i još mnogo toga. Neke od tih priča poznavali smo od početaka ljudske povijesti kada smo živjeli od lova, dok smo druge tek počeli razumijevati. A upravo mi, ako to želimo, možemo ispričati najizuzetniju priču od svih – kako su se ljudska bića u dvadeset i prvom stoljeću probudila i počela štititi Zemlju i sve druge divne oblike života s kojima dijelimo planet.

Matt Whyman

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Naš planet

Matt Whyman

21.10 €158.98 kn
Dodajte u košaricu