Profil

Muški mozak (tvrdi uvez)

Louann Brizendine

Besprijekorno dokumentirana i zasnovana na najnovijim znanstvenim spoznajama, knjiga je koju svaki muškarac, a naročito svaka žena koju zbunjuju muškarci, mora imati.
25.08 €188.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533191089

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 251

Godina objavljivanja: 2010.

Prijevod: Mirna Vilišić

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 441 g

Znanje koje nam nude knjige poput ove može nam svima pomoći da bolje razumijemo neke prividno nerazumne reakcije naših partnera i partnerica, te da ih tada, dakako, i lakše prihvatimo.
prof. dr. Mirjana Krizmanić

Muški mozak (tvrdi uvez)

Željno iščekivani nastavak revolucionarnog bestselera “Ženski mozak”, koji demistificira zagonetan muški mozak i konačno ruši sve stereotipe….

Razmatrajući najnovija otkrića u muškoj psihologiji i neurologiji na svoj prepoznatljiv, lako razumljiv i otvoren način, dr. Louann Brizendine nam otkriva da muški mozak:

• predstavlja moćan stroj za rješavanje problema. Suočen s osobnim problemom, muškarac se služi analitičkim umjesto emocionalnim moždanim strukturama kako ga riješio.

• nadmetanje doživljava kao poticaj, instinktivno igrajući grubo, i opsjednut je položajem i hijerarhijom.

• posjeduje područje za seks koje je 2,5 puta veće od onoga u ženskom mozgu, zato je obuzet spolnim maštarijama o dijelovima ženskog tijela.

• doživljava tako golemi porast testosterona u pubertetu da mu se tuđa lica čine agresivnijima no što jesu.

Knjiga Louann Brizendine predstavlja vodič kroz životni vijek muškoga mozga, a zahvaljujući jasnim i podrobnim znanstvenim objašnjenjima o tome na koji se način značajke poput izražavanja bijesa, analize izraza lica i prostorne manipulacije razlikuju među spolovima, “Muški mozak” će privući široko čitateljstvo, od roditelja dječaka do studenata psihologije i poklonika njezine prve knjige.

 

Louann Brizendine

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Muški mozak (tvrdi uvez)

Louann Brizendine

25.08 €188.97 kn
Dodajte u košaricu