Profil

Muškarci i dječaci

Tony Parsons

Nastavak velikog hita "Muškarac i dječak".
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533130712

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 262

Godina objavljivanja: 2012.

Prijevod: Nenad Dropulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 363 g

Muškarci i dječaci

Harry Silver živi savršen život. Ima lijepu ženu, troje divne djece i odličan posao kao producent kultne radioemisije “Zaušnica Martyja Manna”. Bliži mu se četrdeseti rođendan, a njegova bivša žena vraća se u London. I izgleda da će se Harry uskoro morati oprostiti s dobrim životom… Kada se njegov četrnaestogodišnji sin Pat preseli majci, Harryjeve nevolje tek počinju.

Sin mu je otišao, njegovu suprugu Cyd uznemirio je povratak njegove bivše supruge, a radioemisija kojoj je producent uskoro izazove pravi skandal zbog čega će mu posao i karijera biti dovedeni u pitanje. Preko noći Harryjev život pretvorio se u noćnu moru… Usred tog kaosa u njegov život ušetat će dvojica starih vojnika, suboraca Harryjeva oca, komandosa Kraljevske mornarice.

Mogu li ova dva živahna starca pomoći Harryju da vrati sina, obitelj i svoj stari život? I mogu li oni pokazati Harryju Silveru što zaista znači biti muškarac?

Tony Parsons

Tony Parsons, rođen 1953. u Romfordu u Velikoj Britaniji, prekinuo je školovanje sa šesnaest godina. Radio je u noćnoj smjeni u destileriji Gordon’s Gina u Islingtonu kad mu je ponuđen prvi novinarski posao u New Musical Expressu. Postao je nagrađivani novinar i uspješan pisac čije su knjige prevedene na više od četrdeset jezika. Njegov poluautobiografski roman Muškarac i dječak prodan je u višemilijunskoj nakladi. Tony živi u Londonu sa ženom, kćeri i psom.

Moglo bi vas zanimati

×

Muškarci i dječaci

Tony Parsons

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu