-81 %
Profil

Moji najdraži recepti

Stevo Karapandža

Recepti koji su obilježili karijeru velikog majstora kuhinje.
26.41 € 198.99 kn
5.00 € 37.67 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.00 € (15.07 kn)
Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789537701949

Broj stranica: 259

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23.5 cm

Širina: 19.5 cm

Težina: 837 g

Autorova legendarna kuharica iz osamdesetih godina poslužila je kao temelj za ovu knjigu.

Moji najdraži recepti

Kuharica legendarne gastro zvijezde i kralja TV kuhinje koja otkriva tristotinjak recepata i specijaliteta koji su obilježili njegovu 40-godišnju karijeru. Nakon više od dva desetljeća došao je trenutak da se stare, pohabane Karapandžine kuharice, koje su odgojile nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mjesto u vašoj kuhinji i da se umijeće uživanja u kuhanju nauči ili nastavi prakticirati uz knjigu koju držite u rukama.

Njegova legendarna kuharica “Moji najdraži recepti” iz osamdesetih godina poslužila je kao temelj za ovu knjigu: tu su provjerene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspješnu pripremu niza tradicionalnih, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje.

Uz čitava poglavlja posvećena juhama, salatama, jelima od povrća, mesa, svih vrsta ribe i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili iskušano kulinarsko umijeće okrunit ćete receptima za neodoljive Karapandžine slastice.

Stevo Karapandža

Mnoge su generacije gurmana i onih koji bi to voljeli postati stasale uz recepte i kulinarske trikove Steve Karapandže. Delicije njegove kuhinje nisu bile rezervirane samo za goste kultnog zagrebačkog hotela Esplanade, gdje je bio chef. Naprotiv. U društvu legendarnog Olivera Mlakara, u općepoznatom terminu “prije Dnevnika”, Stevo Karapandža nesebično je dijelio svoje recepte s malih ekrana i tako našao put do stotina tisuća domova, ne samo u Hrvatskoj.

Moglo bi vas zanimati

×

Moji najdraži recepti

Stevo Karapandža

26.41 € 198.99 kn
26.41 € 198.99 kn
Dodajte u košaricu