Profil

Moja najdraža supruga (tvrdi uvez)

Tony Parsons

Priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gdje prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.
22.43 €169.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533191034

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 287

Godina objavljivanja: 2010.

Prijevod: Borivoj Radaković

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 601 g

Iznimna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama iz pera autora svjetskog bestselera “Muškarac i dječak”.

Moja najdraža supruga (tvrdi uvez)

Uspješan mladi londonski odvjetnik Bill Holden i njegova supruga Becca sele sa četverogodišnjom kćerkicom Holly u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika, ali i iskušenja, gdje se stvaraju velika bogatstva i – raspadaju brakovi. Billova tvrtka smješta njegovu obitelj u Rajsko naselje – raskošnu stambenu četvrt punu tzv. drugih supruga – prelijepih djevojaka koje uzdržavaju bogati „tuđi“ muževi. Takva je i ĐinĐin Li, bivša nastavnica zaljubljena u križaljke i koturaljke. Nakon što se Becca i Holly ponovno vrate u London, Bill i ĐinĐin Li zbližavaju se. Bill želi biti bolji od milijunaša koji izdržava ĐinĐin Li kao drugu suprugu – bolji od drugih muškaraca koji varaju svoju ženu. No, Becca je ipak njegov najbolji prijatelj.

Na kraju krajeva, može li on ĐinĐin Li uopće ponuditi nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istodobno voljeti svoju i drugu ženu?

 

Tony Parsons

Tony Parsons, rođen 1953. u Romfordu u Velikoj Britaniji, prekinuo je školovanje sa šesnaest godina. Radio je u noćnoj smjeni u destileriji Gordon’s Gina u Islingtonu kad mu je ponuđen prvi novinarski posao u New Musical Expressu. Postao je nagrađivani novinar i uspješan pisac čije su knjige prevedene na više od četrdeset jezika. Njegov poluautobiografski roman Muškarac i dječak prodan je u višemilijunskoj nakladi. Tony živi u Londonu sa ženom, kćeri i psom.

Moglo bi vas zanimati

×

Moja najdraža supruga (tvrdi uvez)

Tony Parsons

22.43 €169.00 kn
Dodajte u košaricu